INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GIANNINA - PAOK SALONIC 0-2

GIANNINA - PAOK SALONIC 0-2 // RECORD ABSOLUT // „Invincibilii” lui Răzvan Lucescu au bifat o performanță care marchează istoria Greciei!

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 11:54

PAOK Salonic s-a impus, fără probleme, în fața formației Giannina, scor 2-0, în ultima etapă din Super League și a bifat un record absolut: a terminat campionatul Greciei NEÎNVINS!

Răzvan Lucescu și-a încheiat marșul triumfal în Grecia. Deja campion cu PAOK, a bifat și ultimul obiectiv în campionat, să termine neînvins.

Antrenorul român nu s-a mulțumit cu o remiză pe terenul Gianninei, ce mai spera să prindă locul de baraj. A câștigat cu 2-0 și a egalat recordul lui Panathinaikos, din sezonul 1963-1964, însă l-a și îmbunătățit: 26 de succese și patru egaluri, cu două mai puține ca rivala din Atena. PAOK, 70 de puncte, a devansat-o cu 5 pe Olympiakos.

Cea mai bună apărare

Diferența de valoare s-a reflectat și pe tabelă abia după pauză. Gazdele au rezistat o repriză cu 0-0, dar s-au predat în fața dominării liderului.

Akpom (61), căruia i s-a anulat o primă reușită pe motiv de ofsaid, și Șakov (80), din pasele lui Pelkas, au dat verdictul logic. PAOK termină cu cea mai bună apărare din Grecia, doar 14 goluri primite în 30 de etape, și al doilea atac, 66 de goluri.

PAOK Salonic joacă și în finala Cupei Greciei, pe 11 mai, contra lui AEK Atena.

Giannina - PAOK Salonic 0-2

A marcat: Akpom `60, Skakhov `79

Vezi AICI clasamentul din Grecia + statistici

 
 

Echipele de start:

Giannina: Michael - Shergelashvhili, Michail, Kargas, Boukouvalas - Pantelic,Tzimopoulos, Fabry - Nikolias, Krizman, Pamlidis

Rezerve: Apostolopous, Giakos, Leo, Manos, Skondras, Vellidis, Vidal
Antrenor: Giannis Petrakis

PAOK: Paschalakis - Giannoulis, Toșca, Ingason, Crespo - Sergio, Canas - Jaba, Pelkas, Biseswar - Akpom

Rezerve: Limnios, Misic, Henrique, Rey, Skakhov, Swiderski, Varela
Antrenor: Răzvan Lucescu

Vezi AICI programul ultimei etape din Grecia

Vezi AICI clasamentul din Grecia

 

Vezi și: 

Răzvan Lucescu l-a „vrăjit” pe Cristiano Bergodi: „E singurul român care ar putea antrena în Serie A”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
caminero
caminero  •  06 Mai 2019, 11:03
Postat de pedro_nr1 pe 05 Mai 2019, 23:33

PAOK Salonic bate pe Giannina cu 2-0. Bravo, Răzvane, cu gagici putem și noi, băi! S-a terminat campionatul sau mai ai un meci cu Mariana în ultima etapă?

Cică mai are să se bată cu una Atena în finala Cupei, dar nu i-am reținut numele de familie, erau niște inițiale ceva ...

vasy86le
vasy86le  •  06 Mai 2019, 07:53

Poti sa tii cu cine vrei ma, dar trebuie sa fii orb sau prost sa nu apreciezi ce a reusit sa faca Razvan Lucescu. Felicitari Razvan!

miki123
miki123  •  06 Mai 2019, 01:56

Bravo Răzvan Lucescu! Păcat că mai sunt câțiva fcsbei care comentează fiind sub influența ***!?! Orice Român adevărat se bucură de performanță Românului Răzvan Lucescu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează