INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GLASGOW RANGERS

Gigi Becali, după debutul lui Ianis Hagi la Rangers: „De ce nu întrebați un specialist de ce costă 4 milioane de euro? Are cineva curaj să îl evalueze?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 09:45

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit joi despre viitorul lui Ianis Hagi (21 de ani), fotbalist care a înscris primul său gol la Glasgow Rangers la al doilea meci jucat în tricoul „protestanților”.

Întrebat de ce speră să obțină pe Florinel Coman o sumă de bani mai mare decât cea obținută de Hagi din transferul fiului său la Genk, Becali s-a rezumat la a face o previziune extrem de îndrăzneață în privința lui Ianis. 

„Nu îl evaluez eu pe Ianis. Eu nu vorbesc de Ianis, dar cred că Ianis peste doi ani va fi un mare fotbalist al Europei. 

Ianis, peste doi ani, va valora 100 de milioane de euro. De ce nu întrebați un specialist de ce costă Ianis 4 milioane de euro? Are cineva curaj să îl evalueze?”, a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Ianis Hagi, lăudat de Steven Gerrard

Steven Gerrard, managerul lui Rangers, a observat „o primă repriză în care Hagi s-a obișnuit cu Scoția, înconjurat de oameni agresivi care-l lovesc. Dar jocul lui din repriza a doua ne-a câștigat meciul. A fost extraordinar”.

„Până la pauză, Ianis Hagi s-a obișnuit cu Scoția, cu oameni agresivi în jurul lui, care-l lovesc de fiecare dată când au ocazia”, a declarat fostul mare internațional englez la conferință. 

Lui Gerrard i-a plăcut tot ce a făcut noul șeptar de pe „Ibrox” în ultimele 42 de minute, nu doar golul decisiv din final (84), care ține Rangers în lupta pentru titlu. „Prestația lui din repriza a doua ne-a câștigat partida și merita acest lucru. A fost extraordinar”, a spus Stevie G după victoria lui Glasgow cu Hibernian, scor 2-1  

+1 FOTO

Citește și: 

Costin Ștucan, despre adulația pentru Ianis Hagi după un gol: „Gaura apocaliptică din apărarea lui Hibernian nu o vezi nici la Clinceni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
polistul68
polistul68  •  07 Februarie 2020, 12:47

Sa dea Dumnezeu sa.l tina bojocii, si sa joace bine. Daca a mai castigat la capitolul forta si viteza, are toate sansele sa confirme in Scotia...

chernomor
chernomor  •  07 Februarie 2020, 11:28

Măi Gigi, ai găsit să-l dai pe Gnohere?

100002473541087
Danut Ognean  •  07 Februarie 2020, 11:20

fortza dinamo!fortza cfr

Vezi toate comentariile (4)
Comentează