INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Giovani Becali se implică în continuare în fotbal » A negociat pentru un antrenor celebru: "Mi-ar plăcea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 17:59

Giovani Becali a ieșit din închisoare în toamna anului trecut, după ce a fost condamnat în "Dosarul Transferurilor". Fostul impresar continuă să se implice în fotbal și de curând l-a reprezentat pe Edi Iordănescu.

Fiul fostului selecționer e liber de contract, iar în urmă cu o lună și ceva de serviciile sale s-au interesat turcii de la Karabukspor. Cele două părți au negociat prin intermediul lui Giovani Becali și ajunseseră la un acord verbal.

Numai că echipa turcă și-a revenit și a urmat apoi o perioadă de rezultate bune pentru Karabuk, echipa ieșind din subsolul clasamentului, astfel că oferta a căzut. Turcii au revenit cu o altă ofertă, însă mai slabă din punct de vedere financiar, iar tehnicianul de 38 de ani a refuzat-o.

"Nu a fost să fie acum, nu a depins doar de mine. Acum o lună și jumătate am discutat prima oară. Mi-ar plăcea să antrenez în capionatul Turciei, poate se va întâmpla asta în viitor", a declarat Edi Iordănescu pentru fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nakamicius
nakamicius  •  19 Februarie 2017, 18:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bumix
bumix  •  19 Februarie 2017, 18:22

iar o baga pe dinamo in insolventa , ASTA E GROPARUL< groapei>

Vezi toate comentariile (2)
Comentează