INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Giovanni Becali îi pregătește transferul după doar un sezon: „Pot să-l vând cu 15 milioane”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 15:27 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 15:39

Ajuns în această vară la Galatasaray, mijlocașul Alexandru Cicâldău ar fi deja în atenția unor cluburi mai importante din Europa, susține presa din Turcia.

După un start de sezon în care a fost lăudat de turci, Cicâldău ar fi atras deja un interes din afara Turciei, susține impresarul său, Giovanni Becali.

Becali, gata să-l transfere pe Cicâldău de la Galatasaray

Potrivit turcilor de la Fotomac, Giovanni Becali a discutat cu șefii lui Galata și le-a transmis acestora că le-ar putea aduce 15 milioane de euro pentru internaționalul român.

„Pot să-l vând pe Cicâldău cu 15 milioane de euro la finalul sezonului, dacă doriți. Este pe radarul unor cluburi importante”, ar fi fost mesajul lui Becali pentru conducerea turcilor.

6.500.000 de euroe cota lui Cicâldău, potrivit transfermarkt

Cumpărat în iulie de la CSU Craiova, pentru 6,5 milioane de euro, Cicâldău are un start încurajator la Galatasaray. A bifat 5 partide pentru turci, în care a punctat de două ori.

Ce salarii au Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray » Clubul a anunțat oficial

Galatasaray, prin președintele Burak Elmas, a anunțat și salariile pe care aceștia le vor încasa, ele fiind prezentate de cotidianul turc Fanatik

Dintre nou-veniții de la Galata, cel mai mare salariu îl are Patrick van Aanholt (31 de ani), fundaș stânga sosit din Premier League, de la Crystal Palace. El va încasa 1,9 milioane de euro anual. 

Giovanni Becali îi pregătește transferul după doar un sezon: „Pot să-l vând cu 15 milioane”
Alexandru Cicâldău // FOTO: Imago

Prestații remarcabile pentru Cicâldău și Moruțan în Europa League

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au început din primul minut partida cu Lazio din Europa League. Fostul jucător de la FCSB a ratat cea mai mare șansă din prima repriză, când a țintit transversala cu un trasor din interiorul careului. Mai devreme, Cicâldău nu cadrase o execuție de la 25 de metri. 

Galata a dat lovitura în minutul 67. Lazzari a degajat eronat centrarea lui Moruțan, Strakosha a încercat să prindă mingea în aer, însă albanezul a gafat incredibil, iar balonul a intrat în plasă. Apoi, putea marca și Alex Cicâldău, numai că Strakosha s-a revanșat și a respins în corner execuția lui Cic din afara lui „16”.

Citește și: 

Îngrijorare pentru Pele! Ce se întâmplă cu legendarul fotbalist brazilian

PSG atacă L'Equipe în cazul Messi: „Nu putem accepta așa ceva pe prima pagină!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
knuty
knuty  •  19 Septembrie 2021, 18:46

Țicărdău si Oierutan mai au de stat in Turcia 2-3 etape ,dupa care vor fi alungati de fani din Istanbul!!!

c23665
c23665  •  19 Septembrie 2021, 18:26

Cu cine mai poate trage o tzeapa Ioan Becali?! La ce club e amicul său Baldini?! Până acum, Galata nu a platit nimic Craiovei. Și nici nu va plăti nimic până nu va încasa ceva bani pe jucator de la vreun fraier. Oricum, suma va fi mult mai mică de 6,5 milioane.

c23665
c23665  •  19 Septembrie 2021, 18:21

Cicaldau merita să joace la PSG în locul lui Messi! Si azi a fost cel mai slab de pe teren!! În ciuda eforturilor lui Morutan!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează