INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Rangers caută înlocuitor pentru Ianis Hagi » Scoțienii îl vor pe Olimpiu Moruțan, dar se lovesc de o mare problemă

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 20:22 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 23:17

După accidentarea lui Ianis Hagi (23 de ani), Rangers îi caută un înlocuitor, iar Olimpiu Moruțan este în atenția scoțienilor.

Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor și va rata restul sezonului, după ce s-a operat, astfel că trupa antrenată de Giovanni van Bronckhorst vrea să facă o mutare de urgență.

Prima reacție a lui Ianis Hagi, după operația care îl va ține pe bară restul sezonului: „Urmează o nouă călătorie”
Rangers
Prima reacție a lui Ianis Hagi, după operația care îl va ține pe bară restul sezonului: „Urmează o nouă călătorie”

Rangers caută înlocuitor pentru Ianis Hagi » Olimpiu Moruțan, în atenția scoțienilor. Dar există o problemă

Potrivit presei din Turcia, citată de scoțieni, Rangers ar fi interesată de Moruțan. Rangers ar plănui să-l împrumute pe mijlocașul de 22 până la finalul sezonului, cu opțiune de cumpărare.

5.000.000 de euroe cota lui Olimpiu Moruțan, potrivit transfermarkt

Scoțienii l-au luat în calcul pe fostul jucător de la FCSB pentru că sunt de părere că este un fotbalist asemănător lui Ianis Hagi ca stil de joc și s-ar încadra în tactica lui Van Bronckhorst.

Moruțan, fără drept de joc

Cu toate acestea, transferul în acest moment al lui Moruțan ar fi destul de greu de realizat pentru că românul nu ar avea drept de joc.

Acesta a jucat deja la două echipe în acest sezon, FCSB și Galatasaray, și nu poate fi legitimat la încă una. În sezonul precedent a existat o derogare FIFA care îi permitea unui jucător să evolueze pentru mai mult de două cluburi, dar aceasta nu mai este în vigoare.

Olimpiu Moruțan, dorit de Marius Șumudică

De Moruțan se interesează și Yeni Malatyaspor, echipa lui Șumudică. Potrivit cotidianului turc Fanatik, Galata ar fi avut două runde de negocieri cu Malatyaspor pentru a-l împrumuta pe „tricolor", dar mutarea încă nu s-a realizat.

26 de meciuriare Moruțan la Galasaray. A marcat 3 goluri și a dat 5 pase de gol

Moruțan și Cicâldău criticați: „Prostia întineririi cu orice preț”

Levent Tüzemen, editorialist la cotidianul Sabah, a scris că „șapte dintre cei folosiți de Domenec Torrent duminică nu merită să poarte tricoul Galatei”. 

Printre fotbaliștii enumerați sunt și „tricolorii”. Alături de ei, nume modeste ale roș-galbenilor: portarul Ismail Cipe, fundașul Alpaslan Ozturk, mijlocașii Aytac Kara, Taylan Antalyali și Berkan Kutlu. Ziaristul a mai atras atenția: „Dacă nu se întărește în această pauză și continuă cu prostia întineririi cu orice preț, echipa va continua să piardă”. Roș-galbenii sunt pe locul 13 (8 eșecuri, 7 succese, 6 egaluri, golaveraj 26-28), la doar 6 puncte deasupra zonei retrogradării.

VIDEO Ce îi lipsește lui Moruțan să facă pasul la un club important? Leo Grozavu: „Are aceeași problemă ca Ianis Hagi”

Citește și: 

Un fost fotbalist italian îl pune la zid pe Vlad Chiricheș: „Poate produce dezastre”

Dorin Rotariu, la Atromitos » Al 6-lea club străin de când a plecat de la Dinamo!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
klauz
klauz  •  27 Ianuarie 2022, 07:00

Acest "artiocol" *** De unde stie autorul pe cine are rangers in vizor? De ce nu se citeaza nici o "sursa"? Cine mai crede ca dupa ce au luat tzeapa cu impostorul ianis scotienii mai pot crede ca e loc pentru inca un impostor? Rangers are numerosi juniori foarte buni, mult peste impiedicatii si netalentatii ianis si vasile morutan, nu are nici un sens sa le plateasca salarii celor doua nulitati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dora
dora  •  26 Ianuarie 2022, 22:06
Postat de knuty pe 26 Ianuarie 2022, 21:57

*** va fi rupt daca ajunge acolo!!!Dar credeti ca scotienii sunt orbi???Ce safaci *** care dupa 60 de minute de joc e mort pe teren!

Sunt. Dacă l-au luat pe Hagi jr, care știm cu toții ce valore națională este, de ce nu l-ar lua și pe Moruțan. Ăsta este de valoare mondială !

hermannstadler
hermannstadler  •  26 Ianuarie 2022, 22:01

iar s-au enervat impresarii păguboși că tot nu cumpără de la ei și și-au asmuțit bocitoarele

Vezi toate comentariile (10)
Comentează