INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PALERMO - LIVORNO 1-0

Goian, ce ratare!

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Dorin Goian a irosit azi şansa primului său gol în Serie A. Revenit între titularii lui Palermo, fostul stelist a profitat de absenţa lui Migliaccio şi a jucat fundaş dreapta în meciul cîştigat (1-0) cu Livorno.

 

Goian a fost suveran în duelurile aeriene, a apărut şi la finalizare, ratînd o mare ocazie înaintea pauzei. Cu capul, din 2 metri, Dorin n-a putut trimite în poarta goală, ciocnindu-se cu Esposito şi avînd nevoie de îngrijiri medicale. Avertizat la o intrare tare, a rămas în teren tot meciul. Care a fost decis de eurogolul lui Miccoli, iar Palermo şi-a păstrat locul 4. Dacă ajung în grupele Ligii, Goian şi colegii vor împărţi 3 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  08 Martie 2010, 12:17

ce a jucat pana la urma.. fundas dreapta sau central.. hotaraste-te

Vezi toate comentariile (1)
Comentează