INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DIN NOU LĂUDAT

"Goian, în creştere"

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Deşi nu prinde des prima echipă la Palermo, fostul fundaş stelist nu dezamăgeşte cînd intră în teren. Aşa s-a întîmplat şi ieri, în meciul cîştigat cu Livorno (1-0), rezultat care îi menţine pe sicilieni pe locul 4.


"Goian e o garanţie la baloanele înalte. Evoluţii în creştere", l-a caracterizat "Gazzetta dello Sport", care l-a notat cu 6,5. Românul a jucat în centrul defensivei siciliene, antrenorul Delio Rossi mutîndu-l în banda dreaptă pe Bovo, şi a rămas în teren pînă la final. Avertizat în finalul primei reprize, Goian a riscat să ia al doilea cartonaş galben, pentru cotul aplicat în săritură lui Lucarelli, dar a fost iertat de arbitru.


În această etapă din Serie A am mai avut un român integralist. Ştefan Radu a pierdut cu Lazio (1-2) pe terenul Sampdoriei, dar a primit nota 6 în acelaşi cotidian roz: "Pe final, a ajutat construcţia, avînd frecvente apariţii în atac".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
 •  09 Martie 2010, 05:09
Postat de alpin pe 08 Martie 2010, 12:16

Goian creste in continuare?! Sper ca nu-l depaseste pe Ghita Muresan!!

bah alpin numai glume de retard ai in tine. pune mana si fa ceva util ca de comentat nu ai nicio treaba

 •  08 Martie 2010, 18:06

@gandrei: iar ogararu nu mai prinsese de prea mult timp vreun meci la ajax, asa de bun era.

gandrei
gandrei  •  08 Martie 2010, 15:14
Postat de pe 08 Martie 2010, 13:55

Tinere "ionn", s-a mai intors cineva la Steaua dupa ce a avut norocul sa scape de acolo?!? Cine?!? Poate unul care nu a mai gasit serviciu nici la Salubritate!

Ogararu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close