INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIG 1

Hagi în război cu jucătorii săi » Căpitanii au cerut conducerii să îl sancţioneze pe Rege

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Căpitanii echipei Galatasaray, Arda Turan, Sabri Sarioglu şi Ayhan Akman, au cerut conducerii clubului din Istanbul să îl avertizeze pe tehnicianul Gheorghe Hagi să nu îi mai acuze pe jucători pentru înfrângeri, informează cotidianul Vatan.

 

Potrivit sursei citate, Arda, Sabri şi Ayhan au avut o discuţie în care au analizat situaţia echipei. Cei trei au fost de părere că Gheorghe Hagi nu va reuşi să facă performanţe şi că echipa ar avea nevoie de un antrenor mai de calitate. După această discuţie, Arda Turan s-a dus la conducerea clubului, căreia i-a cerut să îl avertizeze pe Hagi: "După înfrângeri iese şi acuză. El nu are nicio vină? Ar fi bine dacă l-aţi avertiza pe antrenor. Jucătorii sunt nemulţumiţi de această situaţie".

Cotidianul Takvim scrie că oficialii clubului Galatasaray se gândesc la trei variante în locul lui Hagi: Eric Gerets, Graeme Souness şi Zico. Dintre cei trei, Zico ar fi de acord să preia conducerea tehnică a echipei din Istanbul.

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Comentarii (4)
clubbers_guide
clubbers_guide  •  15 Decembrie 2010, 19:29

asa au facut si frank rijkaard ... l-au lucrat jucatorii ... niste mi-ze-ra-bili !

ciocaneanu
ciocaneanu  •  15 Decembrie 2010, 19:19

Hagi s-a bagat iar singur in belea. Sa priceapa ca nu e antrenor de prima divizie. A fost un mare jucator dar nu s-a integrat in echipele mari ca Popescu pt. ca e mai prostutz! Sa-l antreneze pe fi-su si sa-si vada de copii, de afaceri. Nu e antrenor!

kautz
kautz  •  15 Decembrie 2010, 18:39

inca o experienta trista,hagi?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează