INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

„A părut că aleargă prin noroi” » Ianis Hagi, luat în vizor după ultimul meci la Rangers: notă dezamăgitoare

Ianis Hagi a fost integralist cu Hibernian / Sursă foto: Twitter @RangersFC
Ianis Hagi a fost integralist cu Hibernian / Sursă foto: Twitter @RangersFC

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 08:33 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 09:08

Ianis Hagi (23 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la Rangers, a fost pe teren pe toată durata partidei cu Hibernian, câștigată cu 1-0. 

Evoluția românului nu i-a impresionat însă pe jurnaliștii scoțieni. Cu excepția unei ocazii irosite în prima repriză, Ianis nu s-a evidențiat prea mult pe durata partidei, iar la final a încasat nota 5 din partea unei publicații scoțiene.

„A fost o evoluție slabă a lui Hagi, care nu a reușit să ofere prea mult prin pasele, driblingurile sau șuturile lui. Românul a părut că aleargă prin noroi uneori”, au scris jurnaliștii scoțieni de la ibroxnews.com

3 goluriși 4 pase decisive a reușit Ianis Hagi la Rangers în acest sezon (20 de apariții)

Ianis Hagi, integralist în victoria lui Rangers de pe terenul lui Hibernian
scoția
Ianis Hagi, integralist în victoria lui Rangers de pe terenul lui Hibernian

Ianis Hagi, integralist în victoria lui Rangers de pe terenul lui Hibernian

Ianis Hagi a fost integralist în partida Hibernian - Rangers 0-1 din runda #16 a campionatului scoțian.

Ianis Hagi a semnat prima ocazie a întâlnirii cu un șut peste poartă (4). Apoi, Macey l-a blocat pe Davis (13). Rangers putea deschide scorul în minutul 34, numai că portarul gazdelor a fost inspirat și la lovitura de cap expediată de Connor Goldson.

Rangers a continuat să domine și în partea secundă, iar Ryan Kent a fost la câțiva centimetri de a sparge gheața pe „Easter Road” (47). În cele din urmă, eforturile campioanei au fost răsplătite. 

Kent a căzut - ușor, ce-i drept - în urma unui duel în careul gazdelor cu Ryan Porteous și arbitrul Beaton, după câteva secunde de ezitare, a indicat punctul cu var.

Kemar Roofe a marcat de la 11 metri în minutul 85 și a stabilit scorul final al întâlnirii. 

Rangers e pe 1 în Scoția, la 7 puncte distanță de locul 2, ocupat de Celtic. Rivala liderului are însă un meci mai puțin disputat. Hibernian, 18 puncte, se clasează pe 6 în Premiership.

VIDEO Campionatul spaniol, preferatul lui Ianis: „Iubesc țara, îmi place mult felul în care tratează fotbalul”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ianis Hagi, integralist în victoria lui Rangers de pe terenul lui Hibernian

Nota 5! Încă un meci ratat pentru Man la Parma: „Se chinuie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tororosso
tororosso  •  03 Decembrie 2021, 11:22

Românul a părut că aleargă prin noroi uneori” ... da de unde , este stilul și obișnuința sa din jocul de acasă unde jucătorii joacă în mocirla din L1 . Este mai privit și lăudat în reclamele unde î-și arată fața bărbierită .

dorelus
dorelus  •  02 Decembrie 2021, 09:19

Tulai doamne, nu tu gol nu tu pasă de gol din alunecare, un corner, aut care să ne arate, dacă mai avem nevoie să vedem, că balonul de aer este pursânge nu fotbalist de duzină fabricat în laborator? Chiar nimic, un banc pe tunelul spre vestiare ceva? Doamne ajuta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează