INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

GENK // Ianis Hagi e conștient de momentul dificil din Belgia: „E greu când muncești și lucrurile nu merg cum ai vrea”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 decembrie 2019 18:17

Ianis Hagi (21 de ani) a fost în premieră titular la Genk sub comanda antrenorului Hannes Wolf, în eșecul cu St. Truiden, 1-2.

„Decarul” naționalei României recunoaște că formația lui trece printr-o perioadă dificilă.

Genk, campioana en-titre din Belgia, are șanse mici să prindă play-off-ul în acest sezon. Formația lui Ianis Hagi și Vladimir Screciu este în acest moment pe locul 9, la 7 puncte de locurile țintite. Genk nu se descurcă mai bine nici în Liga Campionilor, unde a strâns un singur punct în 5 partide. Ianis, omul în care fanii își puneau mari speranțe, crede că situația poate fi îndreptată.

„Acum este în primul rând momentul să fim puternici mental. Evident însă că este greu când munceşti mult şi lucrurile nu merg cum ai vrea. În fotbal, trebuie să iei puncte şi noi nu luăm destule. Este o situaţie complicată, dar trebuie să continuăm să muncim.

Diferenţa în clasament este mare, dar trebuie mai ales să punem capăt seriei noastre negative. Iar după aceea vom porni din nou şi vom încerca să fim acolo unde ne este locul”, a declarat Ianis Hagi, conform walfoot.be.

Vezi și:

Mark Bowen, antrenorul lui Reading, vorbește la superlativ despre George Pușcaș: „Avea o șansă să explodeze, nu m-am înșelat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
560928364107122
Marcel Jeler  •  03 Decembrie 2019, 09:32

IDEEA E CA TU NU AI VALOAREA PE CARE CREDE TATAL TAU CA O AI SI LOCUL TAU E PE BANCA ! SPUNE-I SA TE CUMOERE IAR SI SA TE PUNA CAPITAN LA VIITORUL DESI NU CRED CA AI MERITA NICI ACOLO.

vishnu
vishnu  •  03 Decembrie 2019, 02:47
Postat de andrei.33 pe 02 Decembrie 2019, 19:52

"Vom incerca sa fim acolo unde ne e locul" Deocamdata locul lui Ianis e pe banca.

Gresit! Locul lui e titular si capitan la FC Taticu.

mihai_bn
mihai_bn  •  02 Decembrie 2019, 20:13

Copile, până nu faci și faza defensivă cum trebuie, ia-ți gândul de la titularizare. Mai pune pe tine masă musculară, învață cum să te aperi, învață cum să ajuți/dublezi fundașul lateral, iar apoi totul se va schimba. Tu într-un duel umăr la umăr pici ca o frunză. Nu ești vreun Messi să stai doar în jumătatea adversă de teren și să creezi faze ofensive de geniu. Lasă deoparte mania persecuției, că nu are nimeni nimic cu tine. Malinovskyi e ucrainean, deci tot din Estul Europei, dar a jucat bine la Genk și a prins un transfer la Atalanta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează