INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - LIVINGSTON 3-0

Video Ianis Hagi, start incredibil de campionat în Scoția » A marcat, dar după s-a accidentat și a fost înlocuit

Ianis Hagi a marcat în primul meci al lui Rangers în noul sezon
Foto:GettyImages
Ianis Hagi a marcat în primul meci al lui Rangers în noul sezon Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 16:46 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 18:23

Ianis Hagi, 22 de ani, a debutat perfect în noul sezon din Scoția: internaționalul român înscris un gol spectaculos pentru Glasgow Rangers în meciul din prima etapă cu Livingston FC, câștigat 3-0.

Fotbalistul român a marcat primul gol al sezonului cu o execuție din interiorul careului, unde a fost găsit de o centrare a lui James Tavernier, care a depășit apărarea adversă.

Ianis Hagi, start incredibil de campionat în Scoția

Ianis Hagi a reușit o preluare bună, a fentat doi fundași dintr-o singură mișcare și a trimis un șut care nu i-a lăsat speranțe portarului Maksymilian Stryjek.

În minutul 13, Adam Lewis l-a faultat pe Ianis Hagi și acesta a acuzat dureri la gleznă. Românul a continuat partida, dar Steven Gerrard l-a schimbat în minutul 32, pentru a evita o accidentare mai gravă.

Ianis Hagi a fost folosit de Steven Gerrard în banda dreaptă a atacului, deși în presezon jucase inter, o poziție care mai apropiată de postul său preferat, cel de mijlocaș în spatele vârfului.

12goluri și 17 pase decisive în 59 de meciuri are Ianis Hagi pentru Rangers

Hagi: „Steven Gerrard îți oferă ceva în plus”

Ianis e încântat de antrenorul său, Steven Gerrard: „Este o mare oportunitate pentru mine să fiu antrenat de această legendă. Este un antrenor de top. Învăț în fiecare zi și mentalitatea pe care el o introduce în vestiar este motivantă. Este un învingător. 

Întregul staff are grijă de cele mai mici detalii, te pregătește pe calea cea bună pentru fiecare joc. Și, evident, ascultând ultimele lor cuvinte înainte de a ieși pe teren. Este o ocazie excelentă pentru jucătorii tineri să facă parte din acest vestiar. Gerrard are acea mentalitate engleză de a fi sută la sută în joc, de la început până la sfârșit, de a fi consecvent. 

Nu doar la jocuri, ci în fiecare zi. Am crescut cu sfaturile tatălui meu și am văzut multe asemănări între mentalitatea pe care o au amândoi, modul în care gândesc și modul în care abordează acest sport, la sesiunile de antrenament, la jocuri... Steven Gerrard îți oferă ceva în plus”, spunea Ianis într-un interviu recent în presa spaniolă.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Ce se întâmplă cu Ciprian Tătărușanu în noul sezon » Italienii au făcut anunțul

Decizia Barcelonei în cazul lui Coutinho și Griezmann » Unde vor evolua cei doi fotbaliști sezonul viitor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
ceaiuri
ceaiuri  •  01 August 2021, 18:50

multa prostie....pt un geniu

polistul68
polistul68  •  31 Iulie 2021, 23:44
Postat de polistul68 pe 31 Iulie 2021, 23:41

NU e oftica..e reactia romanului de rand, care s-a saturat de pile, de nepotisme, laude excesive si de cele mai multe ori gratuite...din pct meu de vedere Ianis e un jucator bunicel, cu niste calitati inconstabile..dar sa folosesti expresii gen STAR INCREDIBIL...pentru un gol marcat cu o echipa cel putin mediocra, mi se pare putin cam mult.

START INCREDIBIL am vrut sa scriu, scuzati...

polistul68
polistul68  •  31 Iulie 2021, 23:41
Postat de Amariei Catalin pe 31 Iulie 2021, 17:23

Ce va mai mananca oftica . Majoritatea FCSB

NU e oftica..e reactia romanului de rand, care s-a saturat de pile, de nepotisme, laude excesive si de cele mai multe ori gratuite...din pct meu de vedere Ianis e un jucator bunicel, cu niste calitati inconstabile..dar sa folosesti expresii gen STAR INCREDIBIL...pentru un gol marcat cu o echipa cel putin mediocra, mi se pare putin cam mult.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează