INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

VIDEO+FOTO Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde » Incidente la sărbătoarea lui Rangers

Fanii lui Rangers sărbătoresc pe străzi titlul câștigat în acest sezon de formația lui Ianis Hagi (22 de ani, mijlocaș ofensiv). Aceștia au încălcat normele de siguranță impuse de autorități și n-au respectat barierele de trecere. +17   FOTO
Fanii lui Rangers sărbătoresc pe străzi titlul câștigat în acest sezon de formația lui Ianis Hagi (22 de ani, mijlocaș ofensiv). Aceștia au încălcat normele de siguranță impuse de autorități și n-au respectat barierele de trecere.

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 18:16 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 18:50

Fanii lui Rangers sărbătoresc pe străzi titlul câștigat în acest sezon de formația lui Ianis Hagi (22 de ani, mijlocaș ofensiv). Aceștia au încălcat normele de siguranță impuse de autorități și n-au respectat barierele de trecere.

Suporterii scoțieni au șocat în fața arenei „Ibrox”, plimbând un sicriu verde pentru a o ironiza pe rivala Celtic, căreia i-a oprit seria de invincibilitate din ultimii 10 ani.

În 2012, când Rangers a retrogradat în liga a 4-a din cauza colapsului financiar, ultrașii celor de la Celtic au recurs la un gest identic.

Sărbătoarea lui Rangers în imagini

+13 FOTO
  • Sursă foto: Guliver/Getty Images

Ianis Hagi, pasă de gol în Rangers - Aberdeen

Rangers, cu Ianis Hagi titular, a învins-o categoric pe Aberdeen, scor 4-0 și a încheiat sezonul în mare stil. Deja încununată campioană a Scoției, Rangers a încheiat stagiunea neînvinsă și cu un număr record de puncte, 102. Până în acest sezon, recordul clubului era de 97 de puncte, acumulate în sezonul 2002/2003!

Cu Aberdeen, locul 4, „the Gers” nu au avut emoții. Au profitat de o eroare în apărarea oaspeților și au intrat în avantaj din minutul 5, când Lewis a marcat în propria poartă. Kemar Roofe a făcut 2-0 în minutul 24, după o incursiune în banda stângă a lui Ryan Kent, care și-a servit colegul ideal la marginea careului de 6 metri.

Același Roofe a dus scorul la 3-0 în minutul 60, din pasa lui Ianis Hagi. Mijlocașul român a interceptat o pasă a unui oponent și a trimis din prima spre Roofe, care a finalizat cu sânge rece.

La un minut distanță, Ianis Hagi a fost înlocuit cu Scott Arfield. Scorul final a fost stabilit de Jermaine Defoe în minutul 88. Servit în careu, Defoe s-a descurcat extraordinar. A „culcat” doi fotbaliști de-ai lui Aberdeen și a șutat necruțător, cu dreptul.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Zlatan Ibrahimovic va rata Euro 2020 după ce s-a accidentat: revenise la națională special pentru turneu

Robert Lewandowski, egalul lui Gerd Muller! A ajuns la 40 de goluri în acest sezon de Bundesliga

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
1897385087080546
Marciel Florescu  •  16 Mai 2021, 16:19

Dragi gsp-iști, sunteți oameni în toată firea și cu oarecare nivel de instrucție. Sau greșesc? Păi cum puteti sa spuneți în titlu că Ianis Hagi a fost întâmpinat cu sicriu, când e vorba de cu totul altceva? Ăsta e nivelul profesionalismului vostru și al respectului pentru meseria pe care o practicați?

van_ghelie_netherlands
van_ghelie_netherlands  •  15 Mai 2021, 21:22

Tari rău Reingiărs ăștia dacă au terminat CiampiănȘip cu 102 puncte, iar Prințișorul e pfffffff, mare maestru!

elgabri
elgabri  •  15 Mai 2021, 19:32

Deci a atins si Eanis basica e bun de vandut atunci.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează