STRANIERI  ·  IANIS HAGI LA GENK

IANIS HAGI LA GENK // „Se termină acest rahat fără sfârșit?” » Olandezii îl acuză pe Hagi că s-a folosit de numele lui Ajax pentru a-i crește cota lui Ianis

Articol de — Vineri, 12 Iulie

Cotidianul batav De Telegraaf susține că ”Ianis Hagi nu a fost nicio clipă pe lista lui Ajax. Exemplul clasic de folosire abuzivă a numelui Ajax pentru a face o imagine mai bună unui jucător”.

Ianis Hagi, 20 de ani, semnează azi cu Genk pe cinci ani, după mai multe săptămâni în care numele său a fost vehiculat la mai multe cluburi. Inclusiv la Ajax. Ceea ce olandezii dezmint acum cu vehemență.

Cotidianul De Telegraaf îl acuză pe Gică Hagi că s-a folosit de Ajax pentru a-i crește cota mijlocașului în vârstă de 20 de ani. Susținând că "lăncierii" nici nu aveau de gând să-l achiziționeze.

"Se termină acest rahat fără sfârșit?", a întrebat Mike Verweij, reporter la jurnalul din Amsterdam, foarte apropiat de echipa alb-roșie. A precizat pe Twitter: "Ianis nu a fost nicio clipă pe lista lui Ajax. Exemplul clasic de folosire abuzivă a numelui Ajax pentru a face o imagine mai bună unui jucător".

În iunie, revista batavă Voetbal International a scris de interesul lui Ajax, după ce patronul Viitorului a declarat că "Ianis e urmărit cu atenție".

EXCLUSIV Nu doar Ianis Hagi e asaltat de oferte! Celebra La Masia și Academia lui Ajax, tentate să colaboreze cu Academia lui Gheorghe Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Simona Halep, sărut pasional cu iubitul milionar, în văzul tuturor pe plaja din Mamaia

Libertatea

Comentarii (42)

fairplayromania  •  13 Iulie 2019, 07:01

Din forograf

fairplayromania  •  13 Iulie 2019, 04:16

Acest **** fară sfîrsit....cred că că Ajax făcea aluzie la acesti ziarişti de **** fără sfîrsit. Cred ca toată Europa s-a convins de media din Ronânia, un **** fără sfîrsit.

amicu  •  13 Iulie 2019, 01:32

Colegii voștri din Olanda inventează știri și apoi tot ei sunt supărați. Cred că ăla ce a comentat, *** *** pe gura.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - FC Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Clinceni - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1