INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ianis Hagi, lăudat în Gazzetta dello Sport: „E în pole-position pentru Lazio și costă 10 milioane de euro” » Ce au remarcat italienii

Ianis Hagi a impresionat la Rangers
Ianis Hagi a impresionat la Rangers

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 12:33

Gazzetta dello Sport, cel mai important cotidian sportiv italian scrie că „varianta cea mai concretă e Ianis Hagi. Costă 10 milioane, iar Lazio îl urmărește de mult timp”.

Multe zvonuri în această perioadă despre Ianis Hagi (21 de ani). Rămâne la Rangers, nu rămâne la Rangers, se întoarce la Genk sau va ajunge în Serie A, la Lazio Roma.

Gazzetta dello Sport confirmă că există interes din partea clubului biancocelesto. Mai mult. Titrează „Hagi junior e în pole position". Iar în text cel mai important cotidian sportiv italian scrie că „varianta cea mai concretă e Ianis Hagi, fiul unui artist. Costă 10 milioane, iar Lazio îl urmărește de mult timp".

De ce ar fi atras Lazio de Ianis? „Poate juca și mijlocaș ofensiv, și lateral, și al doilea atacant. Această polivalență îl face și mai atractiv". 

 

Hagi e împrumutat de Rangers de la Genk și a reușit 3 goluri și 2 pase de gol în 11 meciuri, fiind lăudat de fani și de managerul Steven Gerrard. 

4.500.000 de euroeste cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică, obligat să se întoarcă în Turcia imediat

Mesajele postate de Cristiano Ronaldo despre prevenția infectării cu COVID-19, de 40 de ori mai mediatizate decât cele ale OMS

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  18 Aprilie 2020, 01:16

Italienii au remarcat că are două picioare: „Poate juca și hora machedonească în tribună, și sârba pe bancă, și pamporea, și paidușca. E bun și la jonglerii cu sticla de apă și hârtia igenica pe timpul pauzei, pentru destinderea spectatorilor. Această polivalență îl face și mai atractiv".

2944926335589436
Ovi Caravan  •  17 Aprilie 2020, 15:20

Campanie puternica in Europa pt Ianis, si pt jucatorii lui Becali. Jucatorii care sint evaluati la 3 or 4 mil, au oferte de 10 mil. In perioada asta nimeni nu plateste duble pt un jucator care a petrecut ultimele luni in bucatarie sau pe canapea. Ianis, are oferta ferma de la Viitorul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează