INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

VIDEO La 371 de zile de la accidentare, Ianis Hagi e apt de joc! E în lotul echipei pentru meciul de mâine + Gol superb la antrenament

Ianis Hagi // sursă foto: Twitter @ Rangers
Ianis Hagi // sursă foto: Twitter @ Rangers

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 20:18 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 20:35

Revine Ianis Hagi! ♦ Astăzi, la un an și 6 zile de la accidentarea gravă pe care a suferit-o la genunchi, mijlocașul în vârstă de 24 de ani a înscris un gol frumos la antrenamentul lui Rangers ♦ Sâmbătă, Ianis va fi în lotul pentru meciul de campionat cu St. Johnstone!

Pe 21 ianuarie 2022, în meciul de Cupă cu Stirling, Ianis Hagi a suferit cea mai gravă accidentare a carierei sale, o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul drept.

Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!” » Lupu a reacționat halucinant: „Ha-ha-ha. E nebun”
CS DINAMO
Acuzații grave la CS Dinamo: „Dănuț Lupu a dat în mine, m-a înjurat și scuipat! Merg la poliție!” » Lupu a reacționat halucinant: „Ha-ha-ha. E nebun”

Ianis Hagi revine! Va fi în lot cu St. Johnstone

La un an și 6 zile de la acel moment, Ianis este din nou apt de joc, iar sâmbătă va face parte din lotul echipei la meciul de campionat cu St. Johnstone (ora 17:00).

„Ianis Hagi va fi în lot mâine. Nu a mai jucat de un an, sunt încântat să-l am la dispoziție, dar nu e încă pregătit pentru a juca 90 de minute”, a punctat astăzi antrenorul Michael Beale.

VIDEO: gol superb înscris de Ianis Hagi la antrenamentul lui Rangers

Tot astăzi, Rangers a publicat un videoclip cu un gol înscris de român la antrenament. Ianis a preluat cu stângul, a înaintat cu mingea aproape de picior, a intrat în interior și a finalizat la colțul lung.

„Ianis Hagi a revenit”, au scris scoțienii.

Meciul de sâmbătă, cu St. Johnstone, aparține de etapa 23 a campionatului scoțian. Rangers ocupă locul 2 în Scoția, cu 52 de puncte, 9 sub liderul Celtic. St. Johnstone este a opta, cu 24 de puncte.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Everton și-a găsit antrenor, dar fanii „caramelelor” nu vor fi fericiți când vor citi ce a declarat » Urmează prezentarea oficială

Gestul făcut de Benzema a aprins spiritele pe rețele: „Mentalitate de echipă mică”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  28 Ianuarie 2023, 08:35

Ei, daca a dat gol la antrenament, atunci e clar!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 Ianuarie 2023, 04:58

...nimeni nu vrea saa ne calificam la europene ...selectionam cei mai slabi jucatori ...

knuty
knuty  •  27 Ianuarie 2023, 21:11

Zici ca e o SCOBITOARE!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează