INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHIVU LEGAT DE INTER

Îi propun prelungirea contractului

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Căpitanul "naţionalei" este foarte apreciat la campioana Italiei. Fundaşul român, aflat în recuperare după operaţia la cap suferită pe 6 ianuarie, ar putea fi chemat în curînd pentru negocieri privind contractul său. "Corriere dello Sport" dezvăluie azi că preşedintele Moratti abia aşteaptă să-l revadă în teren, dar şi semnînd prelungirea acordului cu Inter.


Conducerea clubului milanez va discuta cu Chivu şi cu impresarul jucătorului termenii unei noi înţelegeri, actuala expirînd în iunie 2012. "Nimeni de la Inter nu ia în calcul ipoteza unei despărţiri de român", a scris cotidianul amintit. De altfel, impresionat de ceea ce a păţit în meciul cu Chievo, Moratti anunţase că e gata să-i facă un angajament pe viaţă dacă nu va mai putea juca fotbal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
eldiablo9
eldiablo9  •  04 Martie 2010, 22:48

Bravo Cristi esti un adevarat jucator de valoare internationala

 •  04 Martie 2010, 21:48

stati linistiti...in italia nimeni nu e impresionat de un stranier...chiar daca e roman si se cheama chivu..mi se pare mie dar cred ca e cam sfirsitul lui chivu la Inter...

 •  04 Martie 2010, 21:09

cand talentul este insotit de un caracter adevarat aprecierea nu se lasa prea mult asteptata

Vezi toate comentariile (3)
Comentează