INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă după transferul lui Tătărușanu la Lyon: „Pentru națională poate fi o pierdere”

Ciprian Tătărușanu în tricoul lui Nantes // Foto: Guliver/GettyImages
Ciprian Tătărușanu în tricoul lui Nantes // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 19:05

Ilie Dumitrescu a comentat transferul lui Ciprian Tătărușanu (33 de ani) de la Nantes la Olympique Lyon, mutare oficializată în această seară.

Fostul mare jucător s-a arătat îngrijorat de posibilitatea ca portarul titular al echipei naționalei a României să fie doar rezervă la Lyon.

„Pentru un portar, la vârsta lui, mai accepţi şi concurenţa pe post pentru un salariu foarte ok. Pentru echipa naţională ar fi o pierdere dacă nu va apăra titular, dar cred că e un post unde suntem acoperiţi”, a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

România stă bine la portari

În situația în care Tătărușanu nu va juca la Lyon, Contra nu își va face prea multe griji. România poate conta pe Ionuț Radu (Genoa), Costel Pantilimon (Nottingham Forest), Florin Niță (Sparta Praga) sau Silviu Lung jr. (Kayserispor). Cele mai mari șanse le-ar avea Radu, titular în Serie A și căpitanul naționalei U21, calificată la Euro 2019.

CONCURENȚA DE LA LYON ESTE URIAȘĂ

La Lyon, Tătărușanu va trebui să muncească serios pentru a fi titular în poartă. Titularul francezilor până acum a fost  Anthony Lopes, 28 de ani, goalkeeper cotat la 25 de milioane de euro cu 7 meciuri în naționala Portugaliei. Tătărușanu e cotat la 2,5 milioane de euro.

Citește și:

Ciprian Tătărușanu a semnat cu Olympique Lyon!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  14 Iunie 2019, 09:29

Daca mergea la arabeti sau intr-un alt campionat de duzina era mai bine? E totusi la echipa de pe locul 3 dintr-un campionat aflat in top 5 Europ. Pentru el e apogeul carierei, mai sus de atat nu a fost. Chiar daca a aparat la Fiorentina si Nantes, niciuna nu e de calibrul lui Lyon, care joaca frecvent in CL si are o echipa incredibila. Nu sunt avocatul lui Tatarusanu, dar daca tot l-au luat o sa-l bage macar in meciurile din Cupa Frantei si Cupa Ligii Frantei, ceea ce e mai bine decat sa fii titular in Liga 1 sau in campionatele in care joaca de obicei romanii

918401791882067
Mihai Coffy  •  14 Iunie 2019, 04:42

Până acum zicea că de ce jucătorii Români se duc in țările arabe...in campionate slabe...acum in sfârșit după mulți ani un jucător român joacă la o echipă de chiampions...nu înțeleg logica ... stăm să plângem la televizor sau facem într-adevăr ceva ... exemplu Hagi sau alti colegi de breaslă...

511110169080791
George Burcasimi  •  13 Iunie 2019, 23:03

De ce sa ne facem problème? Fotbalul romanesc este zéro barat ,la fel ça toata societate .Nimic nu merge acolo ! Cand o tara e condusa de un partid mafiot ,iar poporul doarme in izmene ,ça mai e de facut ? Hara-kiri !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează