INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AEK ATENA

Ilie Iordache: "Sînt fericit că am ajuns la un club ca AEK Atena"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2009 00:00

Mijlocaşul român Ilie Iordache a semnat, miercuri, un contract pe trei sezoane cu formaţia AEK Atena, a anunţat clubul elen pe site-ul său oficial, iar pe lista de achiziţii se mai află şi fostul stelist George Ogăraru.

"Sunt fericit de faptul că am reuşit să ajung la un club precum AEK Atena. Am auzit numai lucruri bune despre această echipă şi m-am simţit bine încă din prima zi de când am ajuns aici. Ştiu şi câţiva dintre jucători, aş vrea să lucrez cât mai bine pentru a-l impresiona pe antrenor", a spus IIlie Iordache.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani va câştiga 170.000 de euro din contract în primul an, 220.000 de euro în al doilea şi 250.000 de euro în al treilea. De asemenea, acesta va avea o clauză de reziliere în valoare de 2,5 milioane de euro şi va primi mai multe bonusuri în funcţie de golurile marcate, dar nu mai mult de 30.000 de euro.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  17 Iunie 2009, 15:46

mai ilie cum draq te-au gasit aia tocmai pe tine!Cred ca au avut scouteri f buni. esti piesa tata!inca unul care pacaleste fotbalul!vai de ....voastra A.E.K. primada data am crezut ca s-a dus la fulgerul A.E.K Bragadiru

 •  17 Iunie 2009, 15:45

E un jucator bun, cu talent, dar daca nu se tine de treaba, antrenamente, si cat mai putina viata extrasportiva, se va intoarce cu coada intre picioare... E sansa vietii lui. Sper sa n-o rateze.

 •  17 Iunie 2009, 15:44

bn ca au scapat pandurii de cacaciosu asta de iordache..care numai pe interes era la club..se crede vedeta..o sa fie cea mai mare dezamagire a lu AEK

Vezi toate comentariile (5)
Comentează