INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ADRIAN MUTU

Încă o variantă pentru Adrian Mutu. Dinamo Kiev se interesează de jucătorul român!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

Viitoarea destinaţie a lui Adrian Mutu continuă să fie necunoscută. Presa din Italia scrie astăzi despre un interes al ucrainienilor de la Dinamo Kiev pentru fotbalistul român.

Anul acesta preşedintele lui Dinamo Kiev declara că îl vrea pe atacantul român: "Mutu trece printr-o situaţie dificilă, dar este un jucător superb. În viitor, l-aş dori la Dinamo Kiev. Sunt însă încântat de evoluţia lui Tibi Ghioane.

E un adevărat profesionist. Românii sunt, în general, jucători tehnici. Or să mai vină şi alţii la Dinamo Kiev. Monitorizăm toţi fotbaliştii din campionatul vostru", declara Igor Surkis în februarie.

După ce Fiorentina a anunţat că nu îi va prelungi contractul lui Adrian Mutu, în presa din Italia au apărut multe zvonuri privind echipa la care ar urma să plece jucătorul român, printre acestea numărându-se Galatasaray, Parma, QPR sau Napoli.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
paulbmro13
paulbmro13  •  27 Decembrie 2010, 20:01

Vezi ce animal a primit de Craciun Jim Carrey pe movies.afy.ro

sevilla_1986
sevilla_1986  •  27 Decembrie 2010, 19:27

Orice echipa care l-ar cumparara pe Mutu, cred ca va lua o mare teaPA! Micutul e expirat de mult

mircea_klub
mircea_klub  •  27 Decembrie 2010, 19:25

mircea21dominte wo_rd press com (cu punct in loc de spatiu si fara underline) Cititi despre echipe de fotbal care au facut mari performante, chiar daca in prezent nu mai exista. Gasiti informatii despre cel mai vechi stadion din lume sau povestile unor mari campioni. Numai la adresa de mai sus!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează