INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCANDAL DUPĂ ROMA - INTER 2-1

Inter: "Roma ridica mingile după intrarea lui Chivu, ca să-l oblige să dea cu capul"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Dezamăgiţi după înfrîngerea cu Roma din weekend, oficialii Interului au acuzat la finalul întîlnirii lipsa de fair play a giallorosilor. Membri ai staff-ului tehnic al campioanei reclamă faptul că strategia abordată de adversari după intrarea în teren a lui Chivu s-a schimbat complet, urmărind să-l facă pe român să lovească mingea cu capul la aproape fiecare fază în care se apăra.

"Imediat cum a intrat Cristi, Roma a uitat tot ce jucase pînă atunci! Au început să înalţe toate mingile în careu, ştiau că băiatul abia revenise după o accidentare la craniu şi au încercat să profite", sînt acuzaţiile care vin din tabăra nerazzurrilor.

Legenda  Romei, Bruno Conti se apără şi spune că numai nişte minţi bolnave ar putea să creadă într-un asemenea scenariu:

"După meci am auzit lucruri care nu mi-au plăcut. Am fost mai buni şi cei de al Inter ar trebui să-şi scoată pălăriile în faţa noastră. Chivu e un om extraordinar, am vorbit cu el atît înaintea derby-ului, cît şi la finalul său. Prostiile care s-au spus despre tactica noastră nu puteau veni decît de pe banca lor tehnică. Din păcate, nu ştiu să piardă!".

Cristi Chivu a intrat pe teren în minutul 76 al confruntării de pe Olimpico în locul lui Motta, la scorul de 2-1 pentru Roma.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
jan_vl
jan_vl  •  26 Septembrie 2010, 12:06

Intradevar nu mai joaca cum juca inainte dar e un fundas bun si la ROMA toti sunt rasisti

 •  30 Martie 2010, 14:08

Fivar taranu naibii . o beshina expirata kivu sta e cel mai varza . stai akasa ciobane daca te doare capu ..

bobbypintilie
bobbypintilie  •  30 Martie 2010, 13:36

Penibil,penibil...inter mai mult ca sigur va pierde campionatul,in dauna romei sau al lui MILAN!...superb comentariul nr 3!...Bravo! :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează