INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC KOLN

Ioniţă: “Idolul meu sînt eu! Vreau la Real Madrid!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2010 00:00

Fostul atacant al Rapidului, Alexandru Ioniţă, a declarat, în presa germană, că nu a avut un model de fotbalist în cariera de până acum şi speră ca FC Koln să fie o trambulină spre Real Madrid.

De două ori pe săptămână am meditaţii cu un profesor de limbă germană, in biroul impresarului meu din Bucureşti. Sînt conştient că îmi va lua o perioadă de timp până mă voi integra. Vreau să învăţ limba germana ca să mă integrez mai repede.

Fanii rapidişti s-au supărat pe mine că am semnat cu Koln, dar după cele două goluri cu Steaua au revenit la sentimente mai bune faţă de mine. Pe 20 iunie voi ajunge la Koln pentru a începe pregătirile. Idolul meu sînt eu şi sper să ajung într-o zi la Real Madrid” a declarat Ioniţă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
jucatoruln1
jucatoruln1  •  01 Iunie 2010, 21:41

alex in primul rand iti doresc multa sanatate :D si sa nu te accidentezi la nemti...Aratale de ce au dat 2,5 mil (desi faci mai mult ) :D:D: bft intr-o zi vreau sa te aud cum zice NIKO "In liga 1 Doar la Rapid " te asteptam mereu cu bratele deschise in giulesti FZRB

chris_gali
chris_gali  •  01 Iunie 2010, 19:46

Ionita , mai intai sa ajungi tu macar....titular la Koln si pe urma poti sa visezi ....pana atunci putina modesti nu strica !!!...la Real a jucat un singur fotbalist roman si mai ai mult pana sa ajungi la valoarea lui Hagi !!....oricum , succes !!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  01 Iunie 2010, 16:55

bai baiatule...eu sunt stelist, dar in ciuda declaratiei, eu zic ca Ionita e un baiat modest si serios. Si ii doresc sa ajunga la Real Madrid. Intre Ionita si alti jucatori tineri de la Steaua...il aleg de 1000 de ori pe Ionita, chiar daca sunt stelist. Nu se poate compara Ionita cu tarani manelisti prosti tip Tanase sau altii ca el (si dinamo are destui "tanase", din fericire pentru noi)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează