INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

VIDEO + FOTO Iată cum a gafat Ionuț Radu în minutul 90+5 din Fiorentina - Cremonese! Românul, în genunchi. Nimeni nu l-a putut consola

Ionuț Radu (25 de ani) a avut un debut de coșmar în Serie A pentru Cremonese. A gafat decisiv în minutul 90+5 al meciului cu Fiorentina, la scorul de 2-2. Vlad Chiricheș (32 de ani) a fost și el titular la Cremonese. +7   FOTO
Ionuț Radu (25 de ani) a avut un debut de coșmar în Serie A pentru Cremonese. A gafat decisiv în minutul 90+5 al meciului cu Fiorentina, la scorul de 2-2. Vlad Chiricheș (32 de ani) a fost și el titular la Cremonese.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 22:32 / Actualizat luni, 15 august 2022 14:50

Ionuț Radu (25 de ani) a avut un debut de coșmar în Serie A pentru Cremonese. A gafat decisiv în minutul 90+5 al meciului cu Fiorentina, la scorul de 2-2. Vlad Chiricheș (32 de ani) a fost și el titular la Cremonese.

Ionuț Radu a încasat 5 goluri în primele două apariții pentru Cremonese, două de la Ternana în Cupa Italiei și trei de la Fiorentina în prima rundă din Serie A. Portarul adus de la Inter are pe conștiință înfrângerea. 

Conte și Tuchel s-au încăierat pe teren! Scene incredibile după Chelsea - Tottenham
CONFLICT
Conte și Tuchel s-au încăierat pe teren! Scene incredibile după Chelsea - Tottenham

Ionuț Radu, gafă în Fiorentina - Cremonese 3-2

Nou-promovata Cremonese nu s-a făcut de râs pe terenul Fiorentinei, deși s-a văzut condusă încă din minutul 16, la reușita semnată de Bonaventura. Egalarea a venit imediat, prin Okereke. Luka Jovic, starul adus de la Real Madrid, l-a învins și el pe Ionuț Radu, iar echilibrul părea să fie rupt definitiv în finalul primei părți, când Escalante, din tabăra oaspeților, a văzut direct cartonaș.

Cristian Buonaiuto a reușit o execuție de geniu, gol direct din corner în minutul 68, iar oaspeții aveau un punct în buzunar. Speranțele le-au fost spulberate în prelungiri, când Ionuț Radu a gafat incredibil. A încercat să prindă o centrare plouată a lui Rolando Mandragora, dar s-a izbit de bara laterală și a scăpat mingea în poartă. S-a încheiat 3-2 pentru Fiorentina!

Portarul român și-a pus mâinile în cap și a căzut în genunchi pe gazon. Colegii au venit imediat să îl consoleze. Scenele au amintit eroarea din Inter - Bologna, scor 1-2, meciul care a decis titlul de campioană în sezonul trecut de Serie A.

Programul și rezultatele primei etape din Serie A:

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Chelsea și Tottenham au remizat spectaculos în Premier League, cu gol marcat în minutul 90+6

VIDEO Olimpiu Moruțan, două pase de gol la debutul în Serie B: „Nu-i lipsește calitatea”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (29)
gigimarga2
gigimarga2  •  16 August 2022, 08:22
Postat de emil1986 pe 15 August 2022, 15:35

Si mie imi plac tinerii, in acest caz portarii cu personalitate, insa doar cei care nu gafeaza ca in curtea scolii. Capisci?

Uita te laCassillas, Kepa, Donnaruma, etc. Urmarestele evolutiile de a lungul cariere lor si vei constata ca toti au avut sincope dar au fost sustinuti. Un portar nu se naste,( candva era adevarata sitagma),un portar se construieste .

emil1986
emil1986  •  15 August 2022, 15:35
Postat de gigimarga2 pe 15 August 2022, 15:11

Nu lucrez cu nici un impresar , il apreciez doar pentru ca nu are structura de sclav pe care o au jucatorii romani in general. Genoa pentru a se salva au pactizat cu Juventus pentru a se salva . In intelegere a intrat si portarul Perrin drept pentru care Radu nu mai putwa sa joace . Alaturi de acest aranjament a venit si arbitrajul care a pus umarul la salvarea Genovei .Spre deosebire de tine mie imi plac tinerii cu personalitate,tineri cu care poti face performanta . Cu *** niciodata

Si mie imi plac tinerii, in acest caz portarii cu personalitate, insa doar cei care nu gafeaza ca in curtea scolii. Capisci?

gigimarga2
gigimarga2  •  15 August 2022, 15:13
Postat de gigelos pe 15 August 2022, 15:04

Sunt bla blauri 100% .Stimate televiziuni, veniți la 15.45 în vestiarul echipei naționale ca o sa tina Ionut Radu un discurs motivațional. Mai sa fie . Astea nu se programează , se închide usa și intre ei bărbații ( sa zicem ) ei știu ce își spun , cum se motivează Și rămâne totul intre ei . Altfel e circ .Baiatyl are probleme , poate un moment prost , încă se cauta . Oricum figuri are multe .Sa înceapă prin a-l suna pe Handanovoci și a-si cere scuze . E un început...

Televiziunile nu acces . FRF a postat inregistrarea pe site unde am gasit o si eu. Tu ai ipoteze gresite

Vezi toate comentariile (29)
Comentează