INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Italienii sar la gâtul lui Pantaleo Corvino pentru că l-a lăsat pe Ianis Hagi să plece

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 10:12

Jurnaliștii italieni au sărit la gâtul directorului general de la Fiorentina, Pantaleo Corvino, pentru că l-a lăsat foarte ușor pe Ianis Hagi să plece de la formația viola.

Firenze Viola, un site apropiat Fiorentinei, îl contrează pe Corvino și pentru faptul că acesta a spus despre Ianis că nu el a fost de vină că antrenorul nu l-a folosit.

"Directorul general a spus că vânzarea lui Ianis nu este din vina lui, ci a antrenorilor. Un comportament inacceptabil în cazul unui băiat născut în 1998, un talent pur! Conducerea trebuia să aibă ultimul cuvânt. Ianis putea fi imprumutat, dar trebuia protejat! Antrenorii se schimbă, tinerii rămân!", a scris Firenze Viola.

Ianis Hagi a stat un an și jumătate la Fiorentina și a jucat doar în două partide pentru prima echipă a italienilor. Gică Hagi l-a răscumpărat pe fiul său pentru două milioane de euro, aceeași sumă pe care Fiorentina i-a plătit-o pentru Ianis în urmă cu un an și jumătate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
734310316711454
Ovidiu Pelin  •  21 Februarie 2018, 20:42

Nu sant fan hagi sa-i cant in struna insa nu hagi trage la poarta, dribleaza sau bate lovituri libere. Copilul e sigur talentat. N-o fi chiar totti dar nici nu-i de lepadat. Cred c-o sa devina un bun fotbalist.

1668012466755844
Cornel Burcea  •  15 Februarie 2018, 01:29

Mitrita a fost vandut ca sa nul eclipseze pe cel mai tanar capitan care este diferenta dintre cei doi (aschia nu sare departe de copac dar niciodata nu va fi ca acel copac)

ucv1948
ucv1948  •  14 Februarie 2018, 17:43
Postat de vbga pe 14 Februarie 2018, 17:24

Gica Hagi,la varsta pe care o are Ianis acum,era jucator de baza al nationalei Romaniei fara sa aibe pe nimeni in spate si pe vremea aia mai aveam si noi ceva jucatori. Pe cand Ianis cu toata promovarea facuta de Gica este departe de nationala Romaniei si asta spune multe despre talentul lui.

Eu am incredere in acest baiat. Daca avea sanse la Fiorentina , acum era la nationala. O sa fie un jucator mare , o sa vedeti.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează