INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Jurnaliștii belgieni au sesizat criza prin care trece Stanciu: "E o pasăre palidă la Bruxelles"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 13:44

Nicolae Stanciu n-a confirmat încă suma uriașă de 10 milioane de euro pe care a plătit-o Anderlecht în schimbul său Stelei. Mijlocașul a reușit doar două goluri până acum, în Europa League, cu Mainz.

Toată atenția presei belgiene este ațintită acum asupra sa, iar jurnalistul Peter Vandenbempt consideră că fotbalistul de 23 de ani încă nu are încredere în forțele sale.

"Stanciu este o pasăre palidă la Bruxelles. Nu are încredere în el. Nici măcar golurile cu Mainz nu au reuşit să-l readucă pe drumul cel bun.

Lipsa sa de formă şi de încredere reprezintă încă un mister. Însă toate deciziile greşite luate în teren, pasele greşite şi ratările sale nu pot ascunde talentul pe care Stanciu îl are", scrie jurnalistul belgian Peter Vandenbempt.

Site-ul belgian Voetbalprimeur.be a realizat un sondaj în care i-a invitat pe cititori să voteze cu da sau nu la întrebarea: Crezi că Stanciu va reuși la Anderlecht?

70% dintre votanți continuă să aibă încredere în cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Anderlecht și au votat cu da.

sondaj

Va confirma Stanciu la Anderlecht?

DA
NU

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Noiembrie 2016, 20:49
Postat de ovidiu_3003 pe 23 Noiembrie 2016, 18:50

Stanciu deja e rebut ...cum sa mai confirme?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Noiembrie 2016, 18:50

Stanciu deja e rebut ...cum sa mai confirme?

bratia2003
bratia2003  •  23 Noiembrie 2016, 17:09

Becali jubileaza ca i-a fraierit pe belgieni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează