INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS

Juventus, ofertă concretă pentru revelația de la Euro 2020 » Radu Drăgușin, inclus în afacere

Juventus insistă pentru transferul Manuel Locatelli (23 de ani), senzația Italiei de la Euro 2020. Sassuolo ar urma să primească 30 de milioane de euro și pe românul Radu Drăgușin (19 ani). +20   FOTO
Juventus insistă pentru transferul Manuel Locatelli (23 de ani), senzația Italiei de la Euro 2020. Sassuolo ar urma să primească 30 de milioane de euro și pe românul Radu Drăgușin (19 ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 22:38 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 23:11

Juventus insistă pentru transferul Manuel Locatelli (23 de ani), senzația Italiei de la Euro 2020. Sassuolo ar urma să primească 30 de milioane de euro, dar și pe românul Radu Drăgușin (19 ani). 

Manuel Locatelli este în centrul atenției la Euro 2020. A marcat deja două goluri, în victoria obținută de Italia contra Elveției, scor 3-0, iar cota lui a crescut considerabil. Juventus îl vrea neapărat și a înaintat o primă ofertă serioasă. 

„Bătrâna doamnă” este dispusă să plătească 30 de milioane de euro, iar în tranzacție să intre și fundașul central Radu Drăgușin (19 ani), conform Goal.it.

Radu Drăgușin, coleg cu Vlad Chiricheș?

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Juventus în anul 2018 de la Regal Sport. Fundașul central a făcut pașii corecți, a trecut pe la toate grupele de juniori, iar sezonul trecut a debutat și la prima echipă a torinezilor. Andrea Pirlo l-a folosit în 4 partide, două în Cupa Italiei, una în Serie A și una în Liga Campionilor. 

Dacă tranzacția se va concretiza, Drăgușin ar urma să fie coleg la Sassuolo cu Vlad Chiricheș, căpitanul primei reprezentative a României.

VIDEO Euro la indigo » Eric a recreat penalty-ul lui Pirlo din 2012

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Surpriză! Care e meciul cu cea mai mare audiență de la Euro 2020 » 1,6 milioane de români l-au urmărit

Moment istoric la Euro 2020 » Ce s-a întâmplat în prima repriză din Portugalia - Germania

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează