INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Kayseri - Sivas 1-3. Denis Alibec, eșec la debutul pentru Kayserispor! Săpunaru, eliminat pentru o intrare brutală

Kayseri - Sivas 1-3. Zi de coșmar pentru români! Săpunaru a fost eliminat
Kayseri - Sivas 1-3. Zi de coșmar pentru români! Săpunaru a fost eliminat

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 18:05 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 18:33

Zi neagră pentru cei trei români de la Kayserispor, în meciul pierdut azi pe teren propriu contra lui Sivasspor, fosta echipă a lui Papp (1-3). 

Doi dintre ei au intrat titulari la gazde, însă numai unul a rămas pe teren până la capăt. Cristian Săpunaru a fost eliminat (roșu direct), pentru un fault dur și intenționat la Yeșilyurt (76), în banda dreaptă, aproape de marginea terenului. Silviu Lung jr a încasat trei goluri, respingând greșit mingea în față la primul, după un șut din afara careului, apoi scăpând nesigur mingea și la al doilea. Iar la ultimul, a alergat zadarnic după balon și adversar. S-a mai revanșat un pic în ultimul minut al prelungirilor, când a respins penaltyul slab executat de oaspeți.

Denis Alibec, debut la Kayserispor

Denis Alibec a prins un singur antrenament cu noua formație, înaintea debutului într-un meci oficial. Internaționalul român a fost trimis pe teren în minutul 66, în locul portughezului Manuel Fernandes, la scorul de 1-2.

Vezi AICI clasamentul actualizat din Turcia!

NAPOLI - ATALANTA 4-1. VIDEO + FOTO Lecție de fotbal predată de Gattuso! Napoli a urcat pe podium în Serie A

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează