INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Keşeru, în liga secundă din Franţa? Îl vrea din nou Tours FC!

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Atacantul echipei FC Nantes, Claudiu Keseru, care a evoluat în returul sezonului trecut sub formă de împrumut la formaţia Angers SCO, se află în atenţia grupării din liga secundă franceză Tours FC, informează presa franceză.

"În căutarea unui atacant care să-l înlocuiască pe Olivier Giroud, Tours FC studiază în special pista Claudiu Keseru. Atacantul echipei FC Nantes, care a fost împrumutat la Angers din luna ianuarie, a mai evoluat sub culorile formaţiei din Tours pentru o jumătate de sezon (returul anului competiţional 2008/2009)", notează sport24.com, preluat de Mediafax.

Jucătorul român în vârstă de 23 de ani a marcat 7 goluri în 12 meciuri în perioada în care a fost împrumutat la Tours FC.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
tibicsanyi
tibicsanyi  •  14 Iunie 2010, 13:18

va dati seama unde este viitorul fotbalului romanesc

danyyy12
danyyy12  •  14 Iunie 2010, 12:30

nu stiu dc ne toti tineti la curent cu keseru. e un jucator de duzina, care joca prin liga a 3. parerea mea e k este un mitea 2 sau damienuta, etc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează