INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele Ianis: „Nu am avut vreodată dubii! Nu pot descrie cum e să fii pe stadion în clipele astea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 22:34

Ianis Hagi (21 de ani) a marcat două goluri în turul „șaisprezecimilor” din Europa League dintre Rangers și Braga, scor 3-2. La partida de pe Ibrox Park a asistat și familia fotbalistului.

Imaginile cu Gică Hagi vizibil emoționat de reușitele lui Ianis au făcut înconjurul planetei, dar nu a fost singurul membru al familiei marcat de eveniment. Kira, sora mijlocașului, a asistat și ea la momentele de bucurie și a transmis un mesaj emoționant. 

„Nu am avut vreodată dubii că o să fie cel mai cel. Însă nu pot să vă descriu cum e să fii pe stadion când începe să dea roade toată munca lui, toți anii în care nu a avut vacanță, tot chinul fizic și psihic, toată determinarea lui și toată obsesia pentru un obiect plin cu aer...”, a scris Kira pe Facebook. 

Kira Hagi, mesaj pentru fratele Ianis

Vezi și:

Ianis Hagi i-a convins deja pe scoțieni! Rangers e gata să-l transfere definitiv » Cât trebuie să plătească

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
cristian_77
cristian_77  •  22 Februarie 2020, 10:43
Postat de vishnu pe 22 Februarie 2020, 09:34

E mare... asa a zis tac-su.

Pai si tu daca ai fi tac-su, ai zice la fel...vezi ca maine va dam minim 2..;)

shynetm
shynetm  •  22 Februarie 2020, 10:07
Postat de pafnutie.becaliu pe 22 Februarie 2020, 08:54

Bai țacalie, eu nu dau clic, dar problema ramane. Din 10 articole in gsp.ro 6 sunt cu ianis si 4 cu halep!! Nu se poate chiar asa, s-a oprit sportul la acestia doi!? Incredibil!

Si iar ai dat click pe articol... stii ca gsp sau fb posteaza si scot in evidenta stiri unde primesc trafic, nu? Deci tu venind si comentand, dai de inteles ca articolul e profitabil. Destept! :))

vishnu
vishnu  •  22 Februarie 2020, 09:34
Postat de cristian_77 pe 22 Februarie 2020, 08:58

Comentariu mai *** ca asta rar vezi..deci cam toate golurile din fotbal care au inalnit si bara sunt nefericite..devierile la fel..asta cred ca n-a dat cu piciorul in minge in viata lui..dar a jucat fifa..bravo Ianis Hagi..tine-o tot asa si o sa fii mare..

E mare... asa a zis tac-su.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează