INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BURSASPOR

Kiriţă: "Mă simt turc! Cel mai mult îmi place în Antalya"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Giani Kiriţă este de 7 ani în Turcia, de cînd a plecat de la Dinamo, şi spune că se simte foarte bine în Ţara Semilunei, unde a evoluat pînă acum la Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, iar acum joacă la  Bursaspor.

"În primul rând respectul şi comportamentul turcilor faţă de oameni, chiar dacă eşti un străin.Pentru ei nu contează acest lucru.
Peste tot pe unde am fost în Turcia, m-am simţit excelent, iar oraşele sunt senzaţionale. Am bătut ţara asta în lung şi-n lat, am fost în Ankara, în Istanbul, peste tot, dar cel mai mult îmi place în Antalya. Acolo merg în fiecare an, în vacanţă împreună cu copiii, oricum, am adoptat şi eu modul lor de viaţă, pot să spun chiar că mă simt ca un turc", a povestit fostul căpitan al "câinilor", care e divorţat.

Giani Kiriţă este de 7 ani în Turcia, de cînd a plecat de la Dinamo, şi spune că se simte foarte bine în Ţara Semilunei, unde a evoluat pînă acum la Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, iar acum joacă la  Bursaspor.

"În primul rând respectul şi comportamentul turcilor faţă de oameni, chiar dacă eşti un străin.Pentru ei nu contează acest lucru. Peste tot pe unde am fost în Turcia, m-am simţit excelent, iar oraşele sunt senzaţionale. Am bătut ţara asta în lung şi-n lat, am fost în Ankara, în Istanbul, peste tot, dar cel mai mult îmi place în Antalya. Acolo merg în fiecare an, în vacanţă împreună cu copiii, oricum, am adoptat şi eu modul lor de viaţă, pot să spun chiar că mă simt ca un turc", a povestit fostul căpitan al "câinilor", care e divorţat.

"Pe o scală de la unu la zece, Bursei i-aş da un şapte, eu un oraş frumos, e lângă marea Marmara, oamenii sunt prietenoşi dar fanatici, toţi iubesc fotbalul. Aici, când vine vorba de presă, echipele din Istanbul sunt în prim plan şi de la sport până la paparazzi toţi sunt pe urmele lor", a explicat Kiriţă, care la Bursa conduce o Toyota Corolla.

sursa: Click

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  09 Mai 2010, 13:51

Nu am inteles ce legatura are Toyota Corolla cu faptul ca se simte bine in Turcia?

 •  08 Mai 2010, 01:12

seamana cu Boozer de la Utah Jazz

 •  08 Mai 2010, 00:07

si`asa arata oarecum a turc :)) bv giany...nu te mai intoarce in tara asta care nu stie ce`i ala fotbal... multa sanatate...si la mai mari performante indiferent de clubul la care evoluezi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează