INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STANDARD

L-a pierdut pe Maxim, dar a pus ochii pe alt român » Rednic: "Mă văd cu el zilele astea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 19:57

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Standard Liege, a renunţat la Alexandru Maxim (22 ani), după ce conducătorii celor de la Pandurii l-au anunţat că Steaua a oferit pe mijlocaş 1 milion de euro, informaţie care s-a dovedit a fi falsă. Între timp însă, tehnicianul s-a reorientat spre un alt român, Ciprian Marica de la Schalke.

"E adevărat că l-am dorit pe Maxim, dar m-a deranjat că, imediat după ce am discutat cu Condescu, a şi apărut informaţia în presă. Era vorba să ne întîlnim pe 28, dar mi-am dat seama că nu vreau să intru într-o licitaţie cu nimeni. Poate noi puteam să oferim mai mult, Standard are putere financiară mult mai mare ca Steaua.

Toţi conducătorii din Liga 1 nu strîng la un loc atît cît are preşedintele nostru. Le-am spus că sînt interesat de Maxim, mi s-a spus că Steaua ar fi oferit 1 milion de euro, dar apoi l-am sunat pe Gigi Becali şi mi-a spus că nu e adevărat. Atunci să-l păstreze şi să fie sănătoşi", a spus Mircea Rednic la Dolce Sport.

"Marica vrea la Standard"
Acesta a pus însă ochii pe un alt român, atacantul Ciprian Marica (27 ani): "Am vorbit cu el şi chiar o să ne vedem zilele astea, dar situaţia lui e neclară. Cei de la Schalke au încă o opţiune pînă în ianuarie şi nu se ştie dacă îi prelungesc contractul. I-am spus că m-ar interesa, şi el vrea să joace pentru că vrea să rămînă în atenţia selecţionerului. Important este că şi el vrea să vină la noi", a mai declarat Rednic.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
cosmin911
cosmin911  •  17 Decembrie 2012, 04:59
Postat de codrinsteaua pe 16 Decembrie 2012, 21:24

cosmin911 esti naiv daca te iei dupa ce scrie pe google ..daca gigi becali ar fi avut avere doar 300 mil euro te asigur ca nu si-ar fi permis sa sustina steaua doar cu atatia bani,la fel si porumboiu nu are avere doar 180 mil euro,cum nici averea lui Ioan Neculare nu e de 1,7 miliarde de euro,e mai mica..gigi becali are bani multi imprumutati,proprietati,afaceri,asa ca vb fara sa te informezi.

Prietene , patronul lui Dinamo Kiewv are averea de 120 mil de euro doar, printre ultimii 3 din toata lica 1 ucraineana si cu toate astea tine salarii mult mai mari decat in liga noastra si se bate an de an la primele locuri , deci nu e chiar asa cum crezi tu.echipele adevarate se mentin in mare parte singure si te asigur ca steaua merge pe profit chiar de ani buni!

nino
nino  •  16 Decembrie 2012, 23:53

Petrescu *

nino
nino  •  16 Decembrie 2012, 23:52
Postat de ovidiu_3003 pe 16 Decembrie 2012, 21:21

Mircea Rednic este un antrenor bun ...nu ca antrenorul mediocru Dan Petrescu ...Unul antreneaza in Vest celalalt in est ...

La fiecare articol despre Dan Petresci , duci prostia la rang de virtute.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează