INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENT

OFICIAL / UPDATE Ladisau Boloni, DAT AFARĂ de Gent! Prima reacție a belgienilor

FOTO: https://twitter.com/KAAGent
FOTO: https://twitter.com/KAAGent

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 15:05 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 16:59

Ladislau Boloni a fost dat afară de la Gent, cu doar o zi înaintea meciului cu Rapid Viena, din preliminariile Ligii Campionilor.

  • Gent- Rapid Viena se joacă marți, de la 21:45, în turul III al preliminariile Ligii Campionilor

UPDATE, ora 16:50 „I-am spus adio lui Laszlo Boloni. Nu a fost vina lui”

Președintele lui Gent, Ivan De Witte, a confirmat într-o conferință de presă despărțirea de antrenor. „O decizie dificilă. I-am spus adio lui Laszlo Boloni", a afirmat liderul grupării. „A fost o greșeală, pentru care îmi asum responsabilitatea. Am judecat eronat situația și poate că m-am grăbit în urmă cu câteva săptămâni. Trebuie să recunosc acest lucru"

De Witte a mai spus: „Să fiu sincer, de când sunt președinte am întâlnit rareori o asemenea opoziție din partea fanilor și a jucătorilor. «Meciul» nu era acolo și asta nu e vina antrenorului. A fost o hotărâre proastă. Punct". La rândul său, managerul general Michel Louwagie a declarat: „Eu și președintele lucrăm împreună de 21 de ani, și în zilele bune, și în zilele rele. Uneori, luăm decizii greșite și se întâmplă oriunde". Wim De Decker, asistentul lui Loți și la Antwerp, și la Gent, va fi noul antrenor al alb-albaștrilor.

Știrea inițială

Het Laatste Nieuws anunță că Ladislau Boloni a fost demis de la Gent după doar 25 de zile. Boloni o lasă pe Gent după 5 etape disputate din sezonul actual din Belgia. Echipa este pe locul 16, cu o victorie și patru înfrângeri.

De-a lungul carierei, antrenorul de 67 de ani a mai antrenat la Nancy, naționala României, Sporting Lisabona, Renne,AS Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lense, PAOK, Al Khor, Al Ittihad și Anterp.

În weekend, jurnalistul flamand Tom Boudeweel a susținut la televiziunea Sporza că tehnicianul ar putea fi schimbat în iarnă. Și că Gent ar avea pregătit un nume ca înlocuitor: Hein Vanhaezebrouck, 56 de ani, liber de contract, trei sezoane pe banca lui Gent, între 2014 și 2017.

Nervos la conferința de dinaintea meciului

Înainte de startul lui Gent în turul preliminar al Ligii, cu Rapid Viena, un zvon greu de crezut a apărut în presa belgiană. Guillaume Maebe, reporter la cotidianul Het Nieuwsblad, a scris pe Twitter că jucătorii alb-albaștri nu au primit nicio informație despre adversari la pregătirea ultimului meci din Jupiler League, la Eupen. Și că Eupen nu a fost analizată video.

„E o lovitură sub centură"

Loți Bölöni a dezmințit vehement ceea ce a postat pe rețelele de socializare. „Oricine spune astfel de lucruri nu are niciun pic de respect pentru meseria mea, dar nu își respectă nici propria meserie", a declarat antrenorul în vârstă de 67 de ani pentru Het Laatste Nieuws. „E o lovitură sub centură și nu are niciun sens".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Real Madrid îi dă lovitura Barcelonei! A ajuns la un acord cu jucătorul dorit de catalani

Drama lui Robben! Accidentat la Groningen, și-a dat jos tricoul și a plecat la vestiar

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
demolarii
demolarii  •  15 Septembrie 2020, 01:06
Postat de bazinga pe 14 Septembrie 2020, 15:40

Cu siguranta , nu i-a suportat nimeni talentele si aerele de super doct si filosof al fotbalului ! E un caracter dificil si arogant si e greu de acceptat cu toate figurile lui ! Asa ""rau ""imi pare de el, ma usuc de jale!

Nu stiu daca era momentul. La Barcelona, Norman, face acelasi lucru. Dar e susținut de conducere. Cat despre Boloni,doar atat: a ales jucători care stau la baza echipei României calificată la CE 2008, i-a descoperit și promovat pe Ceh și C Ronaldo......in rest.....

kamouniyak
kamouniyak  •  14 Septembrie 2020, 18:21
Postat de Titi Suru pe 14 Septembrie 2020, 17:10

nu exista NICI un termen de comparatie intre lucescu si ... boloni !!... AMBII lucescu !!

Intre Mircea si Boloni pe de o parte si restul antrenorilor romani chiar nu exista comparatie. Alde Olaroiu care au preluat o echipa de la Protasov ce batea pe Lens cu 4-0 si au eliminat doar pe Betis ca evhipa mare, in rest jucand meciuri de Cupa Romaniei cu Heerenveen si Rapid, nu se pot numi antrenori. Nici ***, nici Maneghecampf etc. Suntem rau de tot cu ce promovam noi la televizor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

316588556035187
Dan Serbanescu  •  14 Septembrie 2020, 17:42

Pagubă în ciuperci! Să dea fuguța la plaja la Boloton , ca e reducere de sezon ! Si o!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează