INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Ladislau Boloni, prezentat astăzi oficial la FC Metz: „Sunt jucător de șah, nu de poker. Vreau jucători responsabili în teren”

Bölöni, la conferința de astăzi, alături de directorul sportiv Dreossi // FOTO Twitter FC Metz
Bölöni, la conferința de astăzi, alături de directorul sportiv Dreossi // FOTO Twitter FC Metz

Articol de - Publicat vineri, 24 iunie 2022 18:42 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 19:29

Ladislau Boloni, antrenorul român în vârstă de 69 de ani, s-a descris în conferința de presă: „Îmi asum riscuri, dar îmi place jocul echilibrat. Să respectăm și defensiva, și atacul”. A semnat un contract pe două sezoane.

Al 5-lea club francez pentru Laszlo Bölöni. FC Metz, după Nancy, Rennes, Monaco și Lens. Și Ligue 2, după un sfert de secol. Tot în Lorena. De la Nancy, în 1997-1998, la marea rivală din regiune, Metz, în 2022-2023. 

Loți Boloni va avea un salariu de 700.000 € anual la Metz

Loți, 69 de ani, a semnat pe două sezoane cu Les Grenats și va avea un salariu anual de 700.000 de euro. A fost prezentat astăzi, la centrul de antrenament Frescaty.

„Îmi doresc să am o echipă ofensivă și îmi asum riscuri, dar sunt jucător de șah, nu de poker. Ah, dacă am putea marca trei-patru goluri pe meci, ar fi perfect. În acest caz, nu-mi pasă de apărare”, s-a descris tehnicianul. 

„Personal, îmi place jocul echilibrat. Să respectăm și defensiva, și atacul. Și vreau jucători care să-și asume responsabilitatea pe teren.”, a completat el. 

Loți Boloni: „Pot face compromisuri”

Speră ca fanii locali să nu-l taxeze pentru trecutul la Nancy. Și le promite: „Când mă angajez la un club, devin primul său suporter 200%, primul care suferă dacă lucrurile nu funcționează. Aș vrea să fiu iubit. Însă, mai mult de atât, aștept să fiu respectat, e mai important”. 

Pentru el, grupul e deasupra oricui, inclusiv în relația antrenor-jucători: „Într-un proiect, pot face compromisuri pentru reușita colectivului.”

Bölöni are ca obiectiv promovarea imediată. Îi va fi greu. În noul sezon, retrogradează 4 echipe din Ligue 1 și urcă doar două din Ligue 2.  A încheiat cu un mesaj care să speranțe: „Sunt un tip capabil să scot maximum dintr-o echipă.”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona a mărit oferta pentru Lewandowski, dar Bayern are altă strategie!

Implozie la Juventus » Unul dintre pilonii echipei a anunțat că vrea să plece

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
iodutzalustrontziu
iodutzalustrontziu  •  25 Iunie 2022, 09:37

tot respectul Lotzi pentru ce ai făcut și faci .ți-ai clădit un nume prin munca multa avind și reușite și nereușite. dar coloana vertebrală nu ți-o poate lua nimeni exprimindu-va metaforic. demnitatea ta și inteligenta plus Civilizația și educația ți-au fost dușmani în dialogul cu papagalii politici din țară ce conduc o instituție fără vreo vina în afara de a plusa de a lua bani degeaba. tot respectul

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Iunie 2022, 05:29

pupa l tu ...

francklin67
francklin67  •  24 Iunie 2022, 21:49
Postat de ionescugeorge77 pe 24 Iunie 2022, 19:44

toti suporteri lui Metz se intreaba de ce a venit acest antrenor fara rezultate in ultimul timp ...***

*** nu mai comenta niciun articol depre Laci ,dute si pupal pe Iordanescu.Ai invidie pe Laci ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează