INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NICE

Ladislau Boloni s-ar putea întoarce în Franţa » Negocieri cu Nice

Ladislau Boloni, Boloni, Standard Liege
Ladislau Boloni, Boloni, Standard Liege

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Fostul antrenor al lui Standard e aşteptat la negocieri cu şefii ocupantei locului 17 din Ligue 1

Ladislau Boloni nu ar rămîne mult timp fără serviciu. Plecat acum 4 săptămîni de la Standard Liege, el are şanse mari să revină în campionatul unde a început antrenoratul, cel francez. După Nancy, Rennes şi AS Monaco, Loţi e tentat să se ocupe şi de Nice. Cu o singură victorie de 14 etape, perioadă în care a strîns doar 6 puncte (10 goluri marcate, 24 primite), formaţia de pe Coasta de Azur a coborît tocmai pe locul 17, primul neretrogradabil. Situaţia l-a făcut indezirabil pe tehnicianul Didier Olle-Nicolle, contestat dur mai ales de fani.

Considerat capabil să păstreze echipa în Ligue 1, Boloni (57 de ani poimîine) a fost contactat şi i s-a transmis că-i dorit. O întrevedere între cele două părţi este prevăzută, potrivit cotidianului "Nice Matin", în cîteva zile. Lucrurile s-ar precipita însă, deoarece Olle-Nicolle n-a mai apărut la şedinţa de pregătire de aseară, urmînd să fie demis.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
 •  09 Martie 2010, 22:57

Levi , poate si ceilalti vor sa afle ca ungurii din Romania sunt mandrii de Laci. Nu-i priva de aceasta informatie , ca poate subscriu si romanii din Romania. O saptamina fara frustrari iti doresc :-)

 •  09 Martie 2010, 07:41

isten eltesen sokaig maradj egyenes ember mind eddig,buszkek vagyunk rad!!az erdelyi magyarok!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează