INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL - BARCELONA, 17:00

Laude la cel mai înalt nivel » Gâlcă, complimentat de antrenorul Barcelonei: "A făcut lucruri foarte bune și la Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 13:34

Espanyol, formația pregătită de Costel Gâlcă, va întîlni astpzi Barcelona, de la ora 17:00. Antrenorul român are deja trei meciuri la cîrma lui Espanyol, în care a obținut două victorii și a pierdut meciul cu Sevilla.

Deși e nou ca antrenor în campionatul Spaniei, Gâlcă nu e subestimat de Luis Enrique. Mai mult, antrenorul Barcelonei chiar îl laudă pe fostul tehnician al Stelei.

"Gâlcă face lucruri mari la Espanyol. În ultimele trei meciuri s-a văzut o schimbare radicală în jocul lui Espanyol. Îl cunosc destul de bine, a făcut lucruri foarte bune și la Steaua cu care a cîștigat o mulțime de trofee. Îmi place stilul lui, echipa lui practică un fotbal de calitate.

Espanyol s-a schimbat mult față de perioada Sergio Gonzalez. Cred că stilul său va da roade, dar are nevoie de timp, iar noi, antrenorii, rareori avem acest timp", a spus Luis Enrique la conferința de presă, anunță presa spaniolă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
doru5
doru5  •  02 Ianuarie 2016, 23:35

O gramada de redusi pe saitul asta.... un antrenor roman e laudat in Primera , dar uite ca inapoiatii astia isi continua discutiile de mahala pe aicea. Rusine voua , inapoiatilor!!!

romeverest
romeverest  •  02 Ianuarie 2016, 22:31

Cred ca Luis Enrique a facut o confuzie !! Cu siguranta l-a confundat pe Galca cu Reghecampf !! Doar Reghecampf este un antrenor enorm cu o cota inimaginabila, vorba "sotiei impresar", iar Neubert are metode de antrenament revolutionare pentru care Barcelona este invidioasa !!!!!

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  02 Ianuarie 2016, 17:48

echipă de ciobani,Espanyol,și un arbitru care n-are nici o treabă...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează