INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - PARMA

Lazio - Parma 2-1. FOTO Valentin Mihăilă, primul gol de la transferul în Italia! A ratat și o șansă rarisimă

Lazio Roma și Parma se întâlnesc ACUM, în optimile de finală ale Cupei Italiei. Partida a început la ora 22:15, poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport. +17   FOTO
Lazio Roma și Parma se întâlnesc ACUM, în optimile de finală ale Cupei Italiei. Partida a început la ora 22:15, poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport.

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 22:29 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 00:25

Valentin Mihăilă (20 de ani) a marcat un gol în eșecul suferit de Parma în fața lui Lazio, scor 1-2, în optimile de finală ale Cupei Italiei. Ștefan Radu a fost doar rezervă la romani.

Valentin Mihăilă a fost pe teren până în al doilea minut al prelungilor și a bifat prima reușită de la transferul în Italia. Asta după o primă repriză ștearsă, în nota jocului Parmei. Scorul a fost deschis de Parolo, în minutul 23, cu o lovitură de cap bine plasată. Lazio a continuat să controleze partida, până în minutele de final, când Mihăilă a ieșit la rampă.

Valentin Mihăilă, gol și ratare uriașă în Lazio - Parma

Extrema adusă de la CS Universitatea Craiova și-a arătat prima dată colții în minutul 73, când a irosit o șansă rarisimă. Portarul Strakosha a respins o minge în față, chiar în piciorul internaționalului român. Mihăilă a reacționat târziu și a trimis mingea în bară, din doar 3 metri. S-a revanșat 10 minute mai târziu, cu o acțiune personală. A dejucat pasul la ofsaid, a sprintat de la 40 de metri spre poarta adversă, fără speranțe pentru apărătorii romani, apoi a șutat pe sub Strakosha, pentru prima reușită în Italia.

+13 FOTO

Din păcate pentru Parma, reușita nu a fost suficientă pentru a împinge meciul în prelungiri. Colombi și-a deviat mingea în propria poartă, în minutul 90, după o lovitură de cap a lui Muriqi. Lazio se califică în sferturile de finală ale Cupei Italiei, unde o va înfrunta pe Atalanta. Celelalte înfruntări:

  • Napoli - Spezia 
  • Inter - AC Milan 
  • Juventus - Spal

Parma a anticipat reușita lui Mihăilă

Parma a ales să promoveze partida din optimile de finală ale Cupei Italiei cu imaginea lui Valentin Mihăilă. Extrema adusă de la CS Universitatea Craiova a bifat astăzi a 4-a apariție la noua echipă. 

Lazio - Parma 2-1. FOTO Valentin Mihăilă, primul gol de la transferul în Italia! A ratat și o șansă rarisimă

FINAL » Lazio - Parma 2-1

  • Au marcat: Parolo 23, Muriqi 90 / V. Mihăilă 83
  • În minutul 83, Valentin Mihăilă a dejucat pasul la ofsaid al apărării romane, a sprintat spre poartă și l-a învins pe Strakosha cu un șut pe jos, cu latul.

Lazio - Parma, echipe de start

Lazio: Strakosha - Parolo, Hoedt, Acerbi - Lazzari, Milinkovic-Savic, Escalante, Akpa, Fares - Pereira - Muriqi 
Antrenor: Simone Inzaghi

 Parma: Colombi - Busi, Dierckx, Kurtic, Ricci - Dezi, Cuprien, Sohm - Mihăilă, Sprocati, Brunetta Antrenor: Roberto D'Aversa

Stadion: Olimpico, Roma 
Arbitru: Giovanni Ayroldi

Câștigătoarea dintre Lazio și Parma va juca în sferturile de finală cu Atalanta. Celelalte dueluri: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Italia: 

Variantă tot mai probabilă: duet Chiricheș - Drăgușin la Sassuolo! Juventus vrea să-l împrumute

OFICIAL AC Milan are un nou #9! „Diavolii” au adus un fost câștigător al Ligii Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1948forever
1948forever  •  22 Ianuarie 2021, 10:28

bravo mihaila. sa ajunga noul Mutu!

observator_federal
observator_federal  •  22 Ianuarie 2021, 09:24

Aprecieri pozitive despre Mihăilă în presa italiană după meciul de ieri - primul ca titular la Parma! - viteza acțiunilor lui doar "orbii" nu o văd... E lucru mare să avem un tânăr văzut ca foarte promițător de jurnaliștii italieni (dintre ziariștii noștri s-au găsit unii să sublinieze că a marcat abia după 4 meciuri... ). Bravo leule!

alex_777
alex_777  •  22 Ianuarie 2021, 09:23

cred ca ajunge un mare fotbalist!Succes!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează