INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LEGIA VARȘOVIA - CRACOVIA 0-2

LEGIA VARȘOVIA - CRACOVIA 0-2 // VIDEO Victorie imensă pentru echipa lui Sergiu Hanca și Cornel Râpă în ciocnirea cu Legia + Hanca, implicat în scandalul de pe teren

Sergiu Hanca // Captură Twitter
Sergiu Hanca // Captură Twitter

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 18:27

KS Cracovia, formația românilor Sergiu Hanca și Cornel Râpă, a obținut o victorie imensă pe terenul favoritei la titlu Legia Varșovia, scor 2-0. Hanca și Râpă au fost integraliști într-un meci terminat cu 13 minute de prelungire din cauza haosului din tribune și a nervilor de pe teren

KS Cracovia a tranșat partida încă din prima repriză: „dubla”spaniolului Javi Hernandez, din minutele 38 și 42, a rezolvat în mare măsură soarta meciului.

VIDEO cu golurile

După pauză, tot Cracovia a fost aproape de gol, însă Airam a irosit o lovitură de pdeapsă în minutul 65.

Sergiu Hanca, cumpărat de la Dinamo pentru 60.000 de euro în această iarnă, a fost integralist, la o etapă distanță după ce debutase cu gol în Polonia, la victoria cu Piast, 2-1 (detalii + video, AICI). 

Hanca a fost implicat în încăierarea din minutul 64, în care patru jucători au primit cartonaș galben, fiind și el avertizat până la urmă în al zecelea minut al prelungirilor.

Atmosferă infernală

Hanca a jucat într-o atmosferă electrizantă, o schimbare radicală de peisaj față de meciurile din România. Românul a putut urmări pe viu cum fanii Legiei au afișat o nouă scenografie impresionantă.

FINAL: Legia Varșovia - KS Cracovia 0-2
A marcat: J. Hernandez '38, '42

 
 

Meciul a fost liveTEXT AICI

Echipele de start:

Legia Varșovia: Majecki - Vesovic, Remy, Jedrzejczyk, Hlosek - Cafu, Martins - Agra, Szymanski, Nagy - Kulenovic
Antrenor: Ricardo Sa Pinto

Craociva: Peskovic - Râpă, Jelik, Dytyatev, Siplak - Gol - Hanca, Dabrowski, J. Hernandez, Wdowiak - Airam
Antrenor: Michal Probierz

60.000 €este suma pe care a încasat-o Dinamo pentru Sergiu Hanca

Vezi și: GENOA - LAZIO 2-1 // VIDEO Deznodământ dramatic: Genoa dă lovitura în prelungiri în duelul dintre Ionuț Radu și Ștefan Radu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  17 Februarie 2019, 21:32
Postat de robotzel pe 17 Februarie 2019, 19:47

vad ca din ce in ce mai multe campionate au playoff. la noi apar dubiosi care contesta.

uitate ce campionate au playoff/out, desteptule? De ce nu joaca cu playoff, La liga, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, ? de ce? pai bine ca noi preluam modeul Belgia, Luxemburg, Austia, Elvetia sau Cipru!! Cate echipe din aceste campionate ajung sus in competitiile Ch league, sau macar sa iasa din grupe? cate echipe din Cipru si elvetia iasa dintro grupa champions league? dar cate din ligue 1 sau la liga?? ia fa o comparatie, desteptule?

robotzel
robotzel  •  17 Februarie 2019, 19:47

vad ca din ce in ce mai multe campionate au playoff. la noi apar dubiosi care contesta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează