INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Liderul din Premier League vrea un român pentru Liga Campionilor: "Messi al României i-a impresionat pe scouterii lui Leicester"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 15:06

Abia a ajuns în Croația, dar Florentin Matei se simte foarte bine și impresionează la aproape fiecare meci. Fotbalistul de 22 de ani a intrat în atenția scouterilor de la Leicester, care l-au urmărit la meciul cu Slaven Belupo din Cupă, scor 2-1.

Au avut și ce vedea. Românul a fost cel mai bun jucător de pe teren. A înscris un gol și a fost omul și cu pasa decisivă la cealaltă reușită a echipei sale.

"Messi al României i-a impresionat pe scouterii vulpilor", anunță site-ul ClubCall.

În tribune au mai fost însă și scouteri de la alte cluburi importante din Europa, anunță presa croată. Arsenal, Southampton, Real Sociedad, Trabzonspor, Zenit și Chievo au trimis și ele oameni la acest meci.

Fost coleg cu Matei la Volyn, Ivica Zunici îl laudă pe român pentru site-ul Goal.com: "E un jucător de mare calitate. Am jucat doi ani împreună. Pentru mine este Messi al României. E un jucător ofensiv, foarte bun în situațiile de unu contra unu. Are toate calitățile unui fotbalist modern. E rapid, driblează bine și muncește foarte mult". 

4 pase de gol
și un gol are Florentin Matei la Rijeka, unde a ajuns în iarnă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
985779924765935
George Udrescu  •  17 Martie 2016, 08:30

Vezi, aici ai greșit. E de la fcsp, doar ca l-a dat jiji afara la 19 ani ca nu e fotbalist.

para.para
para.para  •  16 Martie 2016, 23:09

Real Sociedad, Trabzonspor, Zenit și Chievo, astea chiar ca sunt adevarate cluburi importante, dar ale ghesepeului, nu ale Europei.

1745flo
1745flo  •  16 Martie 2016, 21:55

E o greseala, Messi de Romania nu poate fi decat de la fcsp! Si daca prin absurd nu e, oricum il ia Gigi cat de curand!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează