INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAMPIONATE

Ce au făcut stranierii în week-end » Răzvan pierde și derby-ul, după ce ultrașii au întrerupt meciul timp de 40 de minute!

Olimpiu Moruțan, Galatasaray
Olimpiu Moruțan, Galatasaray

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 23:41 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 23:41

Toate meciurile stranierilor din acest week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Răzvan Lucescu, derby încins în Grecia

PAOK, formația antrenată de Răzvan Lucescu, era condusă cu 1-0 în prelungirile derby-ului cu Aris. Partida a fost întreruptă timp de aproximativ 40 de minute, din cauza unor incidente provocate de fanii gazdelor. Aceștia au aruncat cu torțe, apoi au pătruns pe teren. 

Forțele de ordine au intervenit prompt și au evacuat zonele cu problemele. Cel puțin 4 persoane au fost reținute, iar un suporter a avut transportat de urgență la spital, informează Gazzetta.gr. 

Meciul a fost reluat la ora 22:05. S-au mai jucat doar două minute, înaintea fluierului final. Eșec pentru Răzvan Lucescu, scor 0-1, al doilea consecutiv, după cel de runda trecută, 0-2 contra lui ultimei clasate Atromitos.

Dennis Man, rezervă în Como - Parma

Dennis Man (23 de ani) a fost rezervă neutilizată în Como - Parma, 1-1, din runda cu numărul 14 de Serie B. La primul meci cu Giuseppe Iachini pe bancă, Parma a făcut încă un pas greșit în lupta pentru promovare. Dennis Man a fost ținut și de această dată pe banca de rezerve, în timp ce Valentin Mihăilă nu a făcut parte din lot, din cauza unei accidentări. 

Parma încheie etapa cu numărul 14 pe locul 14 în Serie B, la 3 puncte deasupra locurilor de baraj.

AC Milan, învinsă de echipa lui Chiricheș

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost rezervă în meciul pierdut de AC Milan pe teren propriu cu Sassuolo, 1-3, din etapa #14 din Serie A. 

Portarul român, titular în ultimele 9 partide ale rossonerilor, a fost înlocuit cu Mike Maignan, care și-a revenit după accidentarea suferită în octombrie. 

Întoarcerea francezului între buturi nu a fost de bun augur pentru „diavoli”, care au jucat în „10” din minutul 77, după eliminarea lui Romagnoli, și și-au introdus mingea în proprie poartă, prin Kjaer (33). 

Rezervă, Vlad Chiricheș a intrat pe teren la oaspeți în minutul 90. 

Astfel, dacă o învinge pe Lazio, Napoli se va desprinde la 3 puncte în această etapă de Milan, ocupanta locului secund. Sassuolo se clasează pe 12.

Șumudică, eliminat în meciul cu Galatasaray

Yeni Malatyaspor, echipă antrenată de Marius Șumudică (50 de ani), a remizat cu Galatasaray, scor 0-0, în etapa cu numărul 14 din prima ligă a Turciei. La oaspeți, Alexandru Cicâldău a fost introdus în repriza secundă, iar Olimpiu Moruțan a fost doar rezervă.

Șumudică, „iertat” de Cicâldău, eliminat de arbitru! Galatasaray s-a încurcat pe terenul lui Malatyaspor
Malatyaspor - Galatasaray 0-0
Șumudică, „iertat” de Cicâldău, eliminat de arbitru! Galatasaray s-a încurcat pe terenul lui Malatyaspor

Ianis Hagi, titular în Livingston - Rangers 

Ianis Hagi (23 de ani) a fost titular în meciul dintre Livingston și Rangers din etapa 15 a campionatului scoțian, scor 1-3. Mijlocașul român a fost înlocuit cu Nathan Patterson în minutul 73 al partidei, la 2-1 pentru echipa sa. 

Cu cele 3 puncte adunate astăzi, Rangers a ajuns la un total de 33 în acest sezon, 6 peste Hearts, ocupanta locului secund. 

Livingston: Stryjek - Devlin, Fitzwater, Parkes, McMillan - Holt, Omeonga - Forrest, Bailey, Montano - Anderson
Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic - Kamara, Aribo - Hagi, Arfield, Kent - Morelos

Alexandru Maxim, pasă de gol pentru Gaziantep 

Mijlocașul Alexandru Maxim (31 de ani), integralist în meciul dintre Gaziantep și Konyaspor din etapa 14 a campionatului Turciei, scor final 3-2, a oferit pasa decisivă la golul de 1-1, înscris de Steven Caulker. Celălalt român al gazdelor, fundașul Alin Toșca (29), a fost rezervă. 

Valentin Mihăilă s-a accidentat din nou!

Valentin Mihăilă, atacantul celor de la Parma, s-a accidentat din nou, chiar înaintea duelului din campionat cu Como. Problemele au apărut la unul dintre ultimele antrenamente ale „cruciaților”, unde Mihăilă și Woyo Coulibaly au ieșit accidentați, anunță Parma Live.

Încă un gol pentru Bumba în Ungaria

Claudiu Bumba a marcat din nou pentru Kisvarda, de această dată în victoria cu 5-0 contra celor de la MTK Budapesta. La Kisvarda a mai fost titular și Andrei Peteleu, în vreme ce Grozav a început din primul minut pentru MTK.

4 goluriși 3 pase decisive are Bumba în acest sezon

Kisvarda e pe locul 2 în Ungaria, la un punct de liderul Ferencvaros, care are însă două meciuri mai puțin jucate. MTK e ultima clasată în campionatul maghiar.

Adrian Mutu ar putea antrena în Ungaria, fiind chiar pe lista celor de la Kisvarda.

Răzvan Marin, încă un pas greșit în Serie A

Cagliari, formație unde evoluează și Răzvan Marin (25 de ani), a remizat cu Salernitana, scor 1-1, în duelul ultimelor două clasate din Serie A. 

Cagliari a controlat cu autoritate partida până în minutul 73, când a deschis scorul, prin Pavoletti. A făcut apoi un pas în spate și a fost pedepsită în minutul 90. Bonazzoli a venit nemarcat, a profitat de gafa lui Nandez, și a egalat. Cele două rămân ultimele în Serie A, cu câte 8 puncte strânse în 14 meciuri.

Dragoș Nedelcu, situație complicată în Germania

Dragoș Nedelcu (24 de ani) a fost rezervă neutilizată în eșecul suferit pe teren propriu de Fortuna Dusseldorf, scor 0-1, contra lui Heidenheim. 

Dusseldorf ocupă locul 12 în liga secundă germană, cu 16 puncte strânse în 15 runde. Ar putea să ajungă pe locul de baraj, în funcție de rezultatele înregistrate în continuarea etapei.

SUPERCICÂLDĂU! Românul a ridiculizat apărarea lui Marseille: filmul fazei + Cic s-a îmbrâncit cu un adversar
GALATA - OM 4-2
SUPERCICÂLDĂU! Românul a ridiculizat apărarea lui Marseille: filmul fazei + Cic s-a îmbrâncit cu un adversar

Citește și alte știri din fotbalul european: 

„Ianis Hagi, mai mult decât meritată titularizarea. Superbă alunecarea la pasa de gol”. Dar și un motiv de îngrijorare!

„Cicâldău căpitan” » După meciul cu Marseille, turcii cred că „tricolorul” va conduce Galatasaray!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  28 Noiembrie 2021, 21:19

Milan nu are forta sa se lupte la titlu, Inter sau Napoli o sa castige campionatul....

dobrin
dobrin  •  28 Noiembrie 2021, 18:03
Postat de dorelus pe 28 Noiembrie 2021, 15:48

ba cum dracu balonul de aer este schimbat?cum dracu merita titularizarea doar pentru c-a dat o pasa de gol?el este talent si locul in echipa nu ar trebui pus la indoiala doar daca este accidentat nu ? vai de fundul vostru ce lingai...

Ca in bancul ala cu: - Bula, ce e tac-tu? - Gunoier! - Nu se zice gunoier Bula, se zice manager la serviciile de salubritate.

dorelus
dorelus  •  28 Noiembrie 2021, 15:48

ba cum dracu balonul de aer este schimbat?cum dracu merita titularizarea doar pentru c-a dat o pasa de gol?el este talent si locul in echipa nu ar trebui pus la indoiala doar daca este accidentat nu ? vai de fundul vostru ce lingai...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează