INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO și FOTO Gol GENIAL marcat de Florin Andone în Premier League! Vârful naționalei e la a doua reușită consecutivă

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 22:43

Florin Andone (25 de ani) a marcat un gol superb în victoria obținută de Brighton în fața lui Crystal Palace, scor 3-1.

Atacantul român este la a doua reușită consecutivă în Premier League, după golul decisiv din deplasarea de la Huddersfield, scor 2-1. Astăzi, Andone a început pe bancă partida de astăzi și a avut nevoie de o serie de întâmplări pentru a fi introdus.

  • Prima, în minutul 28, când fundașul Shane Duffy a văzut cartonașul roșu. Neamțul Pascal Gross, unul dintre cei doi oameni ofensivi, a fost sacrificat.
  • A doua întâmplare, în minutul 35, când Glenn Murray s-a accidentat.

Vârful naționalei României a intrat excelent în joc, iar în al patrulea minut de prelungire al primei părți a reușit o cursă de senzație, depășind doi adversari și marcând din unghi, la scorul de 2-0 pentru formația sa.

gettyimages 1068457982 +7 FOTO

 Brighon - Crystal Palace 3-1
Au marcat: Murray '24 (pen.), Balogun '31, Andone '45+4 / 
Milivojevic '81

Brighton a urcat pe poziția a zecea în Premier League, cu 21 de puncte acumulate în 15 etape. Formația lui Andone se deplasează etapa următoarea la Burnley.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cobra_z
cobra_z  •  05 Decembrie 2018, 11:14

ura = hate => hater...cum un roman scoate capul cum trebuie sa se gaseasca alti prosti de aceeasi nationalitate care il critica...apreciati momentul de haterilor...nu mai fiti *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexpescaru
alexpescaru  •  05 Decembrie 2018, 09:26

Interesant... A doua reușită consecutivă... Sunt curios dacă putea fi și la a doua reușită cu întreruperi...Greu cu limba română .

marius1979
marius1979  •  05 Decembrie 2018, 02:02

Apa de Ploaie. Am vazut in 25 de meciuri la nationala ce a facut. Un jucator total caraghios cu mingea la picior. Un fel de...da mingea In el si intra in poarta. Lam auzit pe regreatul Ilie Balaci la un post de radio vorbind despre Andone ca pentru el mingea de fotbal ii ca o minge de rugby....Asa sare mingea din piciorul Lui.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close