INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJACCIO

Lovitură de teatru în fotbalul românesc » Mutu aproape de o revenire surpriză ca antrenor-jucător!

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 15:42

Adrian Marţian, patronul celor de la UTA a lansat astăzi o ipoteză-şoc. Adrian Mutu ar urma să o părăsească pe Ajaccio în această iarnă, urmînd să semneze cu formaţia arădeană. Mai mult, "Briliantul" nu va fi doar jucător în Liga B, ci şi antrenor!

"Săptămîna viitoare plec în Corsica pentru o ultimă discuţie cu Adi. În principiu, l-am convins să vină din iarnă la UTA, unde va fi jucător, dar şi antrenor. Eu ştiu planurile lui, vrea să înceapă să antreneze, iar UTA e punct bun de plecare. Am încredere în el, e partenerul şi prietenul meu, dar vom avea şi o relaţie strict profesională.

Obiectivul lui Mutu este să promoveze cu UTA cel tîrziu în vara anului 2015. Toată lumea a spus că Marţian e nebun, dar nu ştiu ce va mai zice cînd Mutu va ateriza la UTA. Mutu pentru UTA va fi ca şi Ibrahimovici şi Cavani pentru PSG", a declarat Adrian Marţian, conform sportarad.ro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
hofer
hofer  •  10 Noiembrie 2013, 03:31

Nimica in drum, e ca o cufureala ! Nici nu simti ca ai calcat in ia. Salutari din Stuttgart.

hofer
hofer  •  10 Noiembrie 2013, 03:28

Baiatul acesta a fost un las toata viata , ce credeti ca acum o sa fie unul dintre cei care dau totul. Vise! Las a fost, las ramane.

bamse1901
bamse1901  •  09 Noiembrie 2013, 19:33

poate, dar penaltyul cu italia.....?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează