INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Lovitură primită de Nicolae Stanciu: nu va mai juca până la finalul anului!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 11:02

Nicolae Stanciu nu s-a antrenat alături de lotul lui Anderlecht pentru meciul de liga Campionilor din această seară cu Bayern, iar presa belgiană anunță că mijlocașul român nu va mai evolua până la finalul anului.

Nicolae Stanciu a suferit o accidentare musculară înaintea partidei cu Bayern, iar publicația belgiană Derniere Heure anunță că mijlocașul trebuie să facă o pauză de patru săptămâni. 

Impresarul fotbalistului, Anamaria Prodan, a anunțat că în prima săptămână din decembrie va purta discuții cu oficialii grupării belgiene referitoare la viitorul lui Stanciu, care a primit foarte puțin timp de joc în acest sezon.

Mijlocașul a jucat un singur meci ca integralist în acest sezon, pe 23 septembrie cu Waasland-Beveren, iar în cele 10 meciuri jucate în prima ligă din Belgia a marcat o singură dată..

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
883135188391540
Popa Corneliu  •  22 Noiembrie 2017, 13:21

Ca sa numai plateasca 2 milioane, belgienii"l-au lucrat", fara jocuri numai ai ritm si progresie sa intri in forma! Dupa ce va trece un an din contract, nu o sa mai trebuie sa mai cotizeze la Becali 2 mil de euro si o sa joace! A fost facut prosdt contractul! Ma asteptam la asa un scenariu!

fibra
fibra  •  22 Noiembrie 2017, 12:00

Lovitura e ca nu joaca nimic cand e pe teren si leafa merge. Astia sunt jucatorii romani cae pleaca afara,considera ca e suficient sa ia bani fara pic de efort.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează