INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL BARCELONA

Marca anunță: "Alarmă la Espanyol" » Cu ce probleme se confruntă Gâlcă în Spania

Foto: Marca
Foto: Marca

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 19:40

Espanyol, echipa lui Costel Gâlcă, a fost umilită pe "Santiago Bernabeu" de Real Madrid, scor 0-6, și a ajuns într-o situație dificilă, fiind la două puncte de primul loc care duce în liga secundă.

Cotidianul spaniol Marca a scris un articol cu titlul "Alarmă la Espanyol" prin care a scos în evidență problemele lui Espanyol și anunță că echipa lui Gâlcă a ajuns la al doilea cel mai slab sezon din ultimul deceniu.

Singura dată cînd formația catalană a stat mai rău decît acum a fost în sezonul 2008-2009, cînd Espanyol a fost salvată de la retrogradare după ce a fost preluată de Mauricio Pochettino.

Aceeași sursă scrie că Gâlcă e obligat să cîștige luni cu Real Sociedad pentru a avea liniște.

Gerard Moreno, atacantul în vîrstă de 23 de ani al lui Espanyol, e conștient și el de importanța meciului de luni: "Sîntem într-o săptămînă importantă, în care ne gîndim doar la victorie".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
valiro
valiro  •  09 Februarie 2016, 19:58

Mincinosilor, asta e ziarul Marca, asta scrie despre Galca. http://www.marca.com/futbol/espanyol/2016/02/09/56ba1ea8ca4741a34f8b4622.html

Vezi toate comentariile (1)
Comentează