INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FOTBAL

Marea speranță a României a ajuns în Serie B! Unde va juca liderul echipei naționale U19

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 23:48

Vlad Dragomir, fostul căpitan al echipei naționale U19, s-a transferat la Perugia Calcio, ocupanta locului 8 în ultima ediție a ligii secunde italiene

Astfel, Dragomir, mijlocaș central în vârstă de 19 ani, plecat de la Arsenal în această vară, își va începe cariera de seniori.

Cel care a făcut anunțul a fost chiar impresarul tânărului, Cătălin Sărmășan. 

"Clubul unde Vlad Dragomir își începe cariera la nivel de seniori se numește Perugia Calcio. Ne dorim ca gruparea italiană să reprezinte în cât mai scurt timp o bună rampă de lansare către fotbalul de top", a scris Sărmășan (foto jos, alături de Vlad Dragomir pe stadionul din Perugia) pe o rețea de socializare.

38403252 255458001726165 3936204932553637888 n

Dragomir a ajuns la Arsenal în 2015 și a petrecut 3 ani la "tunari", pentru care a jucat, în ultimul sezon, în campionatul de rezerve și în Youth League.

Comparat de Arsene Wenger cu Jack Wilshere, plecat și el de la Arsenal la West Ham în această vară, Dragomir fusese crescut la ACS Poli Timișoara, pentru care și debutase în liga a doua la doar 15 ani, în 2014.

Dragomir a fost căpitanul României U19 în calificările pentru Euro 2018, turneu final ratat în minutul 90+2 de România după o înfrângere suferită la Ploiești în fața Ucrainei, 1-2.

Vlad Dragomir a debutat și la selecționata U21, preluată de Mirel Rădoi, unde are deja 2 selecții.

La Perugia a mai jucat în sezonul trecut un internațional de juniori român, Dan Berci, tot 19 ani, însă acesta s-a despărțit de italieni în vară după ce n-a prins decât meciuri în campionatul Primavera.

8
este locul pe care a terminat Perugia ultimul sezon din Serie B

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează