INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LA 2-0 CU BOCHUM

Marica, gol şi pasă de gol!

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Atacantul român a contribuit decisiv la al şaselea succes consecutiv pentru VfB Stuttgart în deplasarea de la Bochum (2-0). Meciul contînd pentru etapa a 32-a din Bundesliga a fost rezolvat de golurile lui Cacau (14), din pasa lui Ciprian, şi al lui Marica (18), ramas in teren pina in minutul 79, cind a fost schimbat de Schieber.

Vîrful echipei lui Christian Gross a reuşit în această seară al optulea gol în actualul campionat şi al cincilea în ultimele 6 etape, iar assistul pentru golul brazilianului a fost doar al doilea în acest sezon de Bundesliga. Per total, Marica a semnat 14 goluri în 78 de meciuri pentru VfB în cele aproape trei campionate jucate la Stuttgart.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  25 Aprilie 2010, 17:58

Marica e ratangiu! asta e singura lui problema! in rest e un jucator excelent pentru ce are Stuttgart si mai ales Romania.

varain2
varain2  •  24 Aprilie 2010, 01:26

..poate ca se trezeste si el!Ca avem nevoie la nationala!!Si celalat,Niculae,de la Auxerre a inceput sa se agite!Doamne ajuta! Ca Mutu e cam pe tusa!

djcristy
djcristy  •  24 Aprilie 2010, 00:09

mereu am vazut calitati la marica dar nu imi explicam cum nu se lipeste de gol ... cred ca nu stia sa il foloseasca antrenoru babbel

Vezi toate comentariile (3)
Comentează