INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INOVAŢIE LA STUTTGART

Marica pus să jongleze cu mingi de tenis

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2010 00:00

Christian Gross şi-a surprins elevii la ultimul antrenament făcut ieri. Tehnicianul elveţian i-a pus pe Marica, Hilbert (foto) şi pe colegii săi şvabi să jongleze cu mingi de tenis. "Inspirîndu-se probabil de la conaţionalul Roger Federer, Gross vrea să-i ducă mai sus în clasament pe liderii returului în Bundesliga", a comentat cotidianul Bild.


"În săptămîna derbyului cu Leverkusen, tehnicianul mizează pe impactul mare al mingilor mici şi a schimbat balonul de 450 de grame cu mingile uşoare de 57 de grame", explică cei de la Bild. "A fost ideea secundului Jens Keller. Exerciţiile cu mingea de tenis ajută la dezvoltarea abilităţilor în coordonarea mişcărilor şi antrenează ochii", mărturiseşte tehnicianul lui VfB.


"Mingile mici sînt folosite pentru a jongla în pauzele de fotbal, iar scopul e simplu. Dacă te descurci cu ele, vei putea să pasezi mai uşor şi în teren cu mingea mare. Bine că nu vom juca însă în meciul cu Bayer cu mingi de tenis", a rîs Gross la finele şedinţei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
milan6
milan6  •  16 Aprilie 2010, 13:49

sa vezi cand ii pune sa execute un backhand in lung de linie!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează