INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT ST. PETERSBURG - STUTTGART, AZI, 19:15, SPORT KLUB

Marica, titular pe ninsoare în Zenit - Stuttgart

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Ciprian Marica, atacantul lui Stuttgart, este anunţat titular în această seară, începînd cu ora 19:15, în partida nemţilor contra deţinătoarei trofeului, Zenit Sankt Petersburg, contînd pentru turul trei al Cupei UEFA.

Meciul riscă să fie amînat, la Sankt Peterburg condiţiile meteo fiind defavorabile. Se poate repeta episodul Steaua - Villarreal din sezonul 2004/2005, cînd meciul a fost amînat din cauza ninsorii abundente.

În acest sezon, Marica a marcat două goluri în Cupa UEFA, cu echipa antrenată de Ladislau Boloni,Standard Liege, şi italienii de la Sampdoria.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează