INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Șumudică, victorie categorică la debutul în grupele Ligii Campionilor Asiei » Olăroiu, eșec la limită în fața campioanei en-titre

Cosmin Olăroiu, 52 de ani, și Marius Șumudică, 51 de ani, au debutat în noul sezon din Liga Campionilor Asiei.
Cosmin Olăroiu, 52 de ani, și Marius Șumudică, 51 de ani, au debutat în noul sezon din Liga Campionilor Asiei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 20:21 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 09:26

Cosmin Olăroiu, 52 de ani, și Marius Șumudică, 51 de ani, au debutat în noul sezon din Liga Campionilor Asiei.

La al doilea meci pe banca lui Al Shabab, Șumudică a obținut o victorie importantă, 3-0 cu Mumbai City. Cosmin Olăroiu a început cu stângul aventura în ACL, unde Al Sharjah a pierdut în deplasare cu Al Hilal, campioana en-titre, scor 1-2.

Șumudică și Olăroiu, debut în grupele Ligii Campionilor Asiei

În Asia, din cauza distanțelor foarte mari, Liga Campionilor e împărțită în Est și Vest, iar echipe din cele două regiuni se pot întâlni doar în finală. Din partea de Vest, unde evoluează echipele antrenate de Șumudică și Olăroiu, se califică în optimi câștigătoarele celor 5 grupe și cele mai bune trei locuri 2.

În faza grupelor, toate partidele vor avea loc în perioada 7 aprilie - 1 mai. Deși se joacă în sistem tur-retur, fiecare grupă are un oraș gazdă. Grupa A și Grupa B, unde evoluează echipele antrenate de români, se desfășoară la Riad, pe stadioanele lui Al Hilal și Al Shabab.

Olăroiu, eșec la limită în fața deținătoarei trofeului

În prima etapă a grupelor Ligii Campionilor, Olăroiu a dat peste Al Hilal, fosta sa echipă și campioana en-titre a competiției.

Partida a început cu două goluri rapide. Al Shehri a deschis scorul pentru Al Hilal din penalty, în minutul 5, în timp ce Shukurov a egalat două minute mai târziu. Gazdele au dominat categoric partida, iar strategia ultraofensivă a dat roade, Michael reușind să marcheze golul victoriei în minutul 62.

Aceasta este doar a doua înfrângere a lui Olăroiu în 21 de meciuri pe banca lui Al Sharjah, formație pe care a preluat-o în noiembrie 2021.

Următorul meci pentru Al Sharjah va fi pe 11 aprilie, cu Istiklol.

Șumudică, victorie categorică la debutul în grupele Ligii Campionilor Asiei » Olăroiu, eșec la limită în fața campioanei en-titre
Cosmin Olăroiu // foto: Imago

Al- Hilal - Al-Sharjah 2-1

  • Au marcat: Al-Shehri 5, Michael 21 / Shukurov 7
  • Al-Sharjah, echipa lui Cosmin Olăroiu, a fost repartizată în grupa A, alături de Al-Hilal (Arabia Saudită), Al Rayyan (Qatar), Istiqlol Dushanbe (Tadjikistan).

Șumudică, victorie categorică la debutul în Liga Campionilor Asiei

Marius Șumudică a debutat cu dreptul în Liga Campionilor Asiei, Al-Shabab impunându-se în India, 3-0 cu Mumbai City.

Argentinianul Ever Banega, fotbalist care a trecut de-a lungul carierei pe la echipe ca Sevilla sau Inter, a fost eroul oaspeților, marcând primele două goluri ale întâlnirii, în minutele 36, respectiv 69. Scorul final al partidei a fost stabilit de Turki Al Ammar, în minutul 77.

Șumudică obține prima victorie la cârma lui Al-Shabab, după ce la debutul său pe bancă a fost eliminat din Cupa Regelui, în faza semifinalelor, fiind învins de la Al-Hilal, scor 1-2.

Următoarea partidă a românului este împotriva lui Al-Jazira, pe 11 aprilie.

Mumbai City - Al-Shabab 0-3

  • Au marcat: Banega 36, 69, Ammar 77
  • Al-Shabab, echipa lui Marius Șumudică, face parte din grupa B, alături de Mumbai City (India), Al-Jazira (Emiratele Arabe Unite) și Al Quwa Al Jawiya (Irak)

Citește mai multe știri despre stranieri

Ce fac stranierii în acest week-end » Dueluri românești în Italia și Ungaria

Răzvan Lucescu, atacat de un jurnalist francez: „Omul ăsta e nebun! UEFA poate interveni?”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  09 Aprilie 2022, 08:49

Victorie importanta cu o echipa din India ? Probabil gandire de Sumudica si Dan Petrescu.

penultimul
penultimul  •  09 Aprilie 2022, 02:51

Al Sharjah , Al Sharjan în același paragraf. Da probabil că și G SP ul lor scrie despre Dinamo și Dihamo.

81mada
81mada  •  09 Aprilie 2022, 00:00
Postat de freddy pe 08 Aprilie 2022, 22:06

Al Shaorma asta a lu' Șumi joacă cu Kebap Mumbay unde sunt fotbaliști cei care nu au reușit în cricket. Și o sa vina peste 3 luni sa ne povestească la digi cât de valoros e campionatul din Qatar sau Emirate sau de unde naiba e shaorma asta a lui.

E cu curry, oricum cand e vorba de Shumi iese mereu tocana!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează