INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NEŞU CRITICĂ POLITICA ECHIPELOR DIN LIGA 1

Mihai Neşu: "În Olanda se investesc bani serios, e mai de viitor fotbalul de aici"

Nesu a jucat împotriva Stelei în acest sezon de Europa League
Nesu a jucat împotriva Stelei în acest sezon de Europa League

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 13:13

Mihai Neşu a acordat un interviu pentru site-ul oficial al Stelei în care spune că nu crede că este cea mai bună soluţie pentru Răzvan Lucescu pe postul de fundaş stîng. Totodată, fostul jucător al Stelei nu vede cu ochi fotbalul din România

"În Olanda stadioanele sînt pline în proporţie de 90%, echipe precum Hereenven şi Twente au liste de aşteptare pentru cei care vor să îşi facă abonamente. Campionatul de aici are trei echipe în primăvara europeană, iar din România nu este nici una. Mai este vorba de centrele de copii şi juniori, infrastructura şi bugetele care mă fac să cred că fotbalul olandez este mai puternic şi mai de viitor decît cel din România", spune Neşu.

Acesta nu a uitat de echipa naţională şi nici nu este supărat că nu a mai fost selecţionat de Răzvan Lucescu în ultimul timp: "Sînt jucători mai de perspectivă decît mine la echipa naţională, dar dacă voi fi chemat, voi veni cu inima deschisă".

Neşu îşi aminteşte cu plăcere de anumite momente petrecute în Ghencea: "E greu să spun care a fost cel mai frumos moment, dar cred că meciul cu Rapid din Uefa, calificarea în dauna celor de la Standard în Liga Campionilor şi eliminarea lui Galatasaray sînt printre cele mai importante".

 

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, umilit de Radu Banciu. Mesajul HALUCINANT al jurnalistului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează