INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Valentin Mihăilă, „devastator” în ultimul meci al Parmei » Dennis Man, criticat: „I-a intrat asta în cap”

Valentin Mihăilă și Dennis Man, în Parma - Cremonese 1-2 // foto: Imago
Valentin Mihăilă și Dennis Man, în Parma - Cremonese 1-2 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 08:43 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 09:11

Valentin Mihăilă (21 de ani) a avut o prestație electrizantă în meciul dintre Parma și Cremonese, scor 1-2, care a contat pentru etapa 4 din serie B.

Titular, asemenea lui Dennis Man, Mihăilă a înscris unicul gol al trupei sale. Viteza și încercările sale de a depăși adversarii au semănat panică în apărarea adversă, motiv pentru care publicația locală ParmaLive i-a acordat românului cea mai mare notă dintre jucătorii „gialloblu”.

Valentin Mihăilă, cel mai bun în Parma - Cremonese 

Mihăilă a primit 7,5, doar vârful Inglese și portarul Buffon (ambii 6,5) apropiindu-se de el.

„De neoprit. În prima repriză, acțiunile periculoase au venit ca urmare a accelerării sale, chiar dacă a ratat singur cu Carnesecchi. În a doua repriză a fost devastator, a trecut de toți, a înscris din pasa lui Inglese apoi a fost schimbat, epuizat”, a fost descrierea făcută de jurnaliștii ParmaLive.

Mihăilă a ratat o oportunitate bună în prima parte, trimițând pe lângă poartă cu un lob din afara careului, și a înscris unicul gol al Parmei în minutul 69. Servit de Inglese, fotbalistul român a șutat necruțător de marginea careului de 16 metri, spre colțul lung.

Dennis Man „nu s-a văzut în prima repriză”

Dennis Man, în schimb, a fost notat cu 5: „În prima repriză practic nu s-a văzut, nici în faza ofensivă, nici în cea defensivă, când Sohm (fundașul dreapta, n.r.) suferea mult. În primele minute din a doua repriză a avut două faze bune”, au scris italienii. 

Prima ocazie, un șut puternic de la aproximativ 25 de metri de poartă, scos cu dificultate de portarul advers. A doua, un șut cu dreptul, peste poartă, după ce a depășit elegant doi oponenți.

Valentin Mihăilă a atins balonul de 47 de ori, a pasat precis de 17 ori din 26 de încercări și a avut 6 șuturi, doar unul pe poartă. El se mai poate lăuda cu un dribling reușit, o centrare precisă și 3 dueluri câștigate în meciul cu Cremonese.

Man a driblat de două ori, a atins balonul de 46 de ori și a pasat precis în 24 de rânduri, din 37 de încercări. Totuși, a încercat poarta adversă doar de două ori și a pierdut balonul în 16 momente, conform SofaScore.

În prima repriză s-a uitat în oglindă: îi place să aibă mingea, i-a intrat în cap că trebuie să rezolve fazele de unul singur, dar nu este cazul. 

- Publicația ForzaParma, despre Dennis Man

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Primul eșec al lui Mourinho la Roma: „Am nevoie de câteva ore pentru a înțelege ce s-a întâmplat” + două goluri excepționale în meci

PSG câștigă, dar la Paris nu e liniște! Al 3-lea meci fără gol pentru Messi + primele tensiuni: Leo, schimbat, a refuzat să dea mâna cu Pochettino!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
aius
aius  •  20 Septembrie 2021, 14:39

*** nu sufla o vorba pe la tv !Felicitari, Mihaila !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  20 Septembrie 2021, 11:40

Cuuum? DennIzman a jucat slab? Habar n-aveti de fotbal. Asta a fost tactica antrenorului ca sa-i deruteze pe adversari.

dakesis
dakesis  •  20 Septembrie 2021, 11:17

le-a innodat picioarele Mihaila. Voi ati vazut rezumatul? Intra prin apararea alora ca prin unt. A avut o ocazie mare de tot dupa ce a marcat, a depasit in viteza 4 adversari, intrand in centru de pe aripa stanga si a sutat la o palma de vinclu. Oamenii care trebuie sa vada asta or s-o faca. Nu mai sta mult la Parma, daca nu in iarna, atunci in vara sigur pleaca. Mark my words.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează