INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OPINIA ANTRENORULUI FIORENTINEI

Mihajlovici: "Am greşit cu Mutu acum 7 ani, dar el este un mare jucător"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2010 00:00

Antrenorul Sinişa Mihajlovici, care a fost prezentat oficial azi la conducerea tehnică a echipei Fiorentina, a declarat că nu are nici o problemă cu Adrian Mutu (31 de ani), pe care îl consideră "un băiat de treabă şi un mare jucător", a informat Gazzetta dello Sport, preluată de Mediafax.

Mihajlovici a avut în 2003, pe vreme când era jucător la Lazio, un incident cu atacantul român, care îmbrăca pe atunci tricoul echipei Chelsea Londra. Fostul internaţional sârb l-a scuipat pe Mutu (foto) într-un meci Lazio-Chelsea din Liga Campionilor, fiind suspendat pentru opt meciuri.

"Cu Mutu am rezolvat problema cu mulţi ani în urmă. A fost greşeala mea atunci, el rămâne un băiat de treabă şi un foarte mare jucător. Nu am nimic împotriva lui. Ba chiar dimpotrivă, îmi place, are un caracter coleric ca al meu"
, a declarat tehnicianul sârb, în conferinţa de presă în care a fost prezentat ca noul tehnician al Fiorentinei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  04 Iunie 2010, 19:01

Auzim mai Adrian, poate ai tu o problema cu Omul Mutu, dar nu poti sa zici ca, Mutu este si a fost un 0 barat ca jucator. Nu stiu de ce atita rautate pe tine, respectal pe Mutu ce face in cele 90 de min pe teren. Nu este problema ta ce face el in viata privata, nu fi comunist sau poate vi din o familie comunista. Omul este liber, face ce vrea in timpul liber tu nu mergi la bar in timpul liber ? nu mergi Disco ? De aceea sintem aici pentru ca avem 21 mil de oameni ca tine, care trebuie sa tac

 •  04 Iunie 2010, 17:55

stiai tu sinisa ce faci , ai simtit de atunci ca mutu e un O barat. Sper sa il dai afara de la echipa ca este un om de nimic care nu mai merita atentia ta. In vederea unei rezolvari pozitive iti uram numai de bine

 •  04 Iunie 2010, 17:27

Deci am ras de am murit la timpul respectiv: cum sa te deghizezi in doctor si sa-l astepti pe Mutu la autocar? lol Acuma nu numa ca s-au reintalnit, da se si respecta.Iata ce face timpul din noi :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close